صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۵ - ۲۵ دی ۱۳۹۶

ابداع یک باتری قلمی که هیچ‌گاه خالی نمی‌شود

یک شرکت آمریکایی قصد دارد با عرضه یک باتری بی‌سیم که نیازی به تعویض ندارد، از دور ریختن سالانه باتری‌ها جلوگیری کند.
کد خبر : 251525

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شرکت آمریکایی اوسیا (Ossia) روی اختراعی به نام باتری همیشگی کوتا (Cota Forever Battery) کار کرده است. برای توجه بیشتر به این محصول، نیاز به توضیح بیشتری است. باتری همیشگی و فناوری مرتبط با آن که کوتا نام گرفته، در نمایشگاه CES، توجه زیادی را به خود جلب کرد. صحبت از باتری‌ای است که شاید هرگز نیاز به جایگزین کردن آن نباشد.


مارک اسپوناور، سردبیر شرکت تامز گاید، گفت: «موضوع بسیار قانع‌کننده‌ای درباره ایده باتری همیشگی و سیستمی که نیرو را به فاصله دور انتقال می‌دهد، وجود دارد».


این باتری، نیروی خود را از کاشی کوتا می‌گیرد. این شرکت، کاشی کوتا را یک فرستنده قدرت بی‌سیم در قالب یک کاشی سقف کاذب تعریف می‌کند.


اسپوناور در توضیح بیشتر این محصول افزود: «این فرستنده در خانه مورد استفاده قرار می‌گیرد و شاید روی یک دیوار نصب شود و نیروی برق را روی طیف 2/4 گیگاهرتز، به یک گیرنده کوچک در باتری می‌رساند».


سال گذشته، حاتم زین در سایت این شرکت نوشت: «امواج رادیویی مورد استفاده کوتا (با فرکانس 2/4 گیگاهرتز) تقریبا دنیای ما را می‌بیند؛ مثل این که از آینه و شیشه ساخته شده باشد. همه چیز یا جذب می‌شود (مثل بدن ما) یا تا حدی منعکس می‌شود (مانند دیوار خشک) یا کاملا منعکس می‌شود (مانند قفسه‌های فلزی)».


​به گفته اوسیا، کار کردن کوتا به این دلیل است که فرستنده آن، ده‌ها آنتن فرکانس رادیویی کوچک یا RF، به همراه آنتن‌های مشابهی که در داخل باتری قلمی، محفظه شارژ یا گوشی هوشمند فرضی نصب شده‌اند، در بر دارد.


این فرستنده، یک سیگنال RF مستقیم و متمرکز را به دستگاهی که در خانه قرار دارد، می‌رساند که با آنتن‌های RF خود این دستگاه جذب و به نیروی قابل استفاده تبدیل می‌شود.


به گفته این شرکت، باتری کوتا تنها محدود به چند فوت نیست. قدرت این کاشی می‌تواند چندین دستگاه در حال حرکت را بدون خط دید و در فاصله دور نیرو ببخشد.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر