صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مصرف خودسرانه مسکن‌ها علت به وجود آمدن سردردهای مکرر

یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه مصرف خودسرانه مسکن‌ها سبب به وجود آمدن سردردهای مکرر می‌شود، گفت: بسیاری از سردردها به علت فشار عصبی، افسردگی، اضطراب و استرس به وجود می‌آیند.
کد خبر : 251376

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر جعفر مهوری در گفت‌وگویی، درباره سردردهای خطرناک اظهار کرد: سردردهایی که در خواب بیمار را بیدار می‌کنند و به درمان‌های دارویی جواب نمی‌دهند جزو سردرهایی بوده که باید جدی گرفته شوند.


وی با بیان اینکه اگر فردی مدت‌ها سردرد داشته و به یک‌باره نوع سردرد او تغییر ‌کند باید مورد بررسی‌های وسیع پزشکی قرار بگیرد، افزود: این مشکل گاهی می‌تواند ناشی از افزایش فشار داخل مغز باشد و به خصوص در افراد مسن اگر سردرد بیشتر در نواحی پشت چشم باشد ممکن است فشار داخل چشم بالا باشد که ناشی از گلوکوم بوده و ضرورت دارد هرچه سریع‌تر بررسی شود.


این متخصص مغز و اعصاب یادآور شد: گاهی سردرد همراه با استفراغ به وجود می‌آید که ممکن است ناشی از میگرن‌های خوش خیم باشد ولی در زمانی که استفراغ بسیار جهنده باشد و این نوع سردردها به صورت مکرر ایجاد شوند لازم است فرد از لحاظ مغزی مورد سی تی اسکن و ام آر آی قرار گیرد تا مشخص شود آیا این سردرد ناشی از فشار داخل مغز است یا خیر که باید کنترل شود.


مهوری با اشاره به اینکه سردرد می‌تواند از چند ثانیه تا چند روز طول بکشد، عنوان کرد: سردردهایی که تنها چند ثانیه در روز طول می‌کشد ممکن است به آنها اهمیت داده نشود اما هرچه سردرد طولانی باشد باید بیشتر جدی گرفته شود.


وی خاطرنشان کرد: بسیاری از سردردها به علت فشار عصبی، افسردگی، اضطراب و استرس به وجود می‌آیند بنابراین سردردهایی که به صورت منگی مشاهد می‌شوند و سبب نمی‌شود که بیمار به فعالیت‌های روزمره خود بپردازد نگران کننده نبوده درحالی که اگر سردرد مانع فعالیت، تحصیل و سرکار رفتن افراد شود باید جدی گرفته شوند.


این متخصص مغز و اعصاب در خصوص مصرف خودسرانه دارو اضافه کرد: برخی از افراد به صورت خودسرانه از داروها استفاده می‌کنند و نکته قابل توجه این بوده که بسیاری از سردردها ناشی از مصرف خودسرانه دارو هستند و افرادی که از مسکن‌ها و داروهای آرام‌بخش خودسرانه استفاده می‌کنند، دچار سردرد می‌شوند، بنابراین توصیه ما مبنی بر این بوده که هیچ دارویی بدون در نظر گرفتن نسخه پزشک استفاده نشود.


مهوری ادامه داد: با توجه به اینکه افراد مسن معمولا از داروهای مختلفی استفاده می‌کنند مصرف مسکن‌ها به صورت خودسرانه، عوارضی را در کبد، کلیه و متابولیسم کبد به وجود آید و فعالیت‌های آن را کاهش و در مواردی مختل کند.


وی یادآور شد: بهترین نکته در زمانی که افراد دچار سردرد می‌شوند این بوده که آرامش خود را حفظ کنند و از رفتن به محیط‌های پر سرو و صدا پرهیز کند و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کند تا بیمار از لحاظ چشم، میگرن، عوارض عصبی و به خصوص فشار خون توسط پزشک بررسی جامع انجام شود.


منبع: طبنا


انتهای پیام/

برچسب ها: سردرد مسکن
ارسال نظر