صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۸ - ۲۴ دی ۱۳۹۶
فولادگر در تذکر شفاهی:

خسارت کشت به حقابه‌داران زاینده رود پرداخت شود

نماینده مردم اصفهان در مجلس خواستار پرداخت خسارت کشت به حقابه‌داران زاینده رود در صورت عدم بارش تا پایان سال شد.
کد خبر : 251181

به گزارش خبرنگار پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حمیدرضا فولادگر در نشست علنی امروز (یکشنبه 24 دی) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی با بیان اینکه بیشترین مشکلی که هم اکنون در حوزه انتخابیه اصفهان وجود دارد بحث زاینده رود و بی آبی است که بیکاری و مشکلات زیادی ایجاد کرده، گفت: از کشاورزان اصفهان که علیرغم اینکه مشکلات زیادی دارند و مستحق بودند که مشکلات خود را بیان کنند اما در حوادث اخیر صبورانه و با مناعت طبع اجازه ندادند که دیگران از تجمعات انها سوء استفاده کنند تشکر می‌کنم اما قطعا باید به فکر آنها بود.


نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رئیس جمهور در سال جاری دو بار برای رفع مشکل زاینده‌رود قول مساعد داد، افزود: وزیر جهاد کشاورزی و نیرو نیز در این باره وعده‌هایی داده‌اند اما بحث بی‌آبی و مشکلات آن یک موضوع است در حالی که بحث مدیریتی، بر هم خوردن رژیم حقوقی، الگوهای مصرف و طولانی شدن پروژه‌های انتقال مباحث دیگری بوده که دست به دست هم داده تا کشاورزان در سخت‌ترین مسائل معیشتی قرار گیرند.


وی با بیان اینکه کشاورزان ممر درآمدی ندارند، ادامه داد: اگر تا پایان سال بارندگی داشتیم که بتواند آب در زاینده‌رود جریان یابد شاید بخشی از مشکلات رفع شود اما در غیر این صورت باید خسارت کشت به حقابه‌داران پرداخت شود.


فولادگر با بیان اینکه مهمترین مسئله‌ای که در حوادث اخیر به آن رسیدیم این بوده که مردم مشکلات معیشتی و اقتصادی دارند که ریشه آن بیکاری است، یادآور شد: ریشه بیکاری در حمایت از تولید است لذا باید از تولید حمایت کرد و فضای کسب و کار را رونق بخشید.


وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و قوانین مختلف در حوزه تولید افزود: در بودجه سال 97 چه سهمی برای تولید دیده شده است، در تبصره 18 قانون بودجه سال 97 مشخص کردند که از محل افزایش حامل‌های انرژی به تولید و اشتغال کمک شود که این موضوع در کمیسیون تلفیق با توجه به فراهم نبودن شرایط تصویب نشد.


رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی تصریح کرد: باید برای تولید راه‌حلی اندیشید که مشکلات به این شکل بروز نکند.


انتهای پیام/

ارسال نظر