صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۹ - ۲۳ دی ۱۳۹۶
مدیرکل ترویج و گفتمان ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور:

اجرای نقشه جامع علمی کشور نیازمند گفتمان‌سازی است

مدیرکل ترویج و گفتمان ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به دستور بازنگری نقشه جامع توسط رئیس این ستاد، از فعالان عرصه علم و فناوری خواست تا با ورود خود و پیشنهادات سازنده باعث اجرای بهتر آن شوند.
کد خبر : 250764

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور، دکتر حمیدرضا جعفریان در کارگاه گفتمان‌سازی نقشه جامع علمی کشور در استان بوشهر گفت: نخبگان، اقشار دانشگاهی و به نوعی همه اقشار جامعه که با مباحث علم و فناوری در ارتباط هستند، لازم است با این نقشه آشنا شوند و اجرایی‌سازی آن را از نهادها و وزارتخانه‌های مرتبط مطالبه کنند. به این ترتیب این فرهنگ در سطح عمومی و نخبگان ایجاد می‌شود. همچنین ایجاد این مطالبه در سطوح مختلف نیازمند جریان رسانه‌ای خیلی قوی و گسترش این موضوع در فضای مجازی است.


حمید‌رضا جعفریان در خصوص زمان بازنگری در سند جامع علمی کشور هم افزود: صدمین جلسه ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور برگزار شد و گزارشات خوبی از وزارت‌خانه‌ها و دانشگاه‌ها احصا شد که به یک جمع‌بندی کلی رسیدیم و رئیس ستاد دستور بازنگری نقشه را صادر کرد و الان زمانی است که همه فعالان علم و فناوری در کشور می‌توانند ورود پیدا کنند و نظر بدهند و ما آماده دریافت نظرات و پیشنهادات در این زمینه هستیم.


وی گفت: قطعا اگر این نقشه دقیق و با اهدافی که برای آن تدوین شده، اجرایی شود، مردم می‌توانند از فناوری‌هایی که نیاز استراتژیک به آن وجود دارد، به شکل ملموس استفاده کنند، این فناوری‌ها شامل فناوری هوافضا و سایر فناوری‌هایی می‌شود که می‌تواند زندگی مردم را متحول کند و به این ترتیب استقلال کشور نیز در این زمینه‌ها بیشتر حفظ می‌شود.


رئیس دانشگاه پیام‌نور استان بوشهر نیز در این کارگاه گفت: در حالی که بدنه دانشگاه‌ها باید نسبت به سند جامع علمی کشور اشراف داشته باشند، بسیاری از مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها انگیزه و تمایلی برای اشراف و آگاهی دقیق و حتی اطلاع از این سند ندارند. در سال‌های اخیر نیاز جدی به یک سند توسعه هماهنگ مراکز آموزش عالی در استان‌ها وجود داشته است، زیرا گاهی سیستم‌های آموزشی دو دانشگاه آنقدر متفاوت است که در یک دانشگاه انضباط بسیار جدی در تهیه منابع و برگزاری آزمون و سایر موارد دیده می‌شود ولی در دانشگاه دیگر این مسایل بسیار کم‌رنگ است.


وی افزود: ضرورت همسویی و همگرایی هم در برنامه‌ریزی آموزشی هم در چشم‌انداز علمی کشور و بخصوص در تاثیر دانشگاه و نقش آموزش عالی در توسعه جامعه کاملا محسوس است و این خلا وجود دارد و شاید اولین گام این است که اعضای هیات علمی آگاهی دقیقی نسبت به این سند داشته باشند.


کارگاه گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور با حضور روسا و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان بوشهر در دانشگاه پیام‌نور مرکز بوشهر برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر