صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۶
رئیس انجمن نورویورولوژی:

ضرورت انجام آزمایش PSA برای تشخیص سرطان پروستات

رئیس انجمن نورویورولوژی، از سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در آقایان نام برد و بر ضرورت انجام آزمایش PSA (پروستات اسپسیفیک آنتی ژن) در سنین 40 تا 71 سالگی تاکید کرد.
کد خبر : 250613

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر مهری مهراد به بیماری‌های مثانه و سرطان پروستات در آقایان اشاره کرد و گفت: سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع‌ترین علت مرگ و میر در آقایان است.


رئیس انجمن نورویورولوژی با اشاره به اینکه انجام آزمایش PSA از 40 تا 71 سالگی ضروری است، افزود: مردان در این محدوده سنی باید سالانه یک بار به متخصص اورولوژی مراجعه کنند.


مهراد با عنوان این مطلب که اگر سایز پروستات زیر 35 گرم باشد با توصیه‌های پزشکی و دارو قابل درمان است، تصریح کرد: اگر ادرار دفع نشود مشکل پروستات این افراد حادتر خواهد شد.


وی افزود: نگهداشتن ادرار در طولانی مدت عوارض زیادی دارد بنابراین لازم است آقایان هر دو تا سه ساعت یکبار مثانه را تخلیه کنند.


رئیس انجمن نورویورولوژی بر ضرورت آگاه بودن بر عفونت‌ها با علائمی همچون سوزش، تکرر و بوی بد ادرار اشاره کرد و گفت: با انجام آزمایش می‌توان از عوارض این عارضه در میانسالی جلوگیری کرد.


مهراد با عنوان این مطلب که بزرگی خوش خیم پروستات گاهی به شکلی است که باعث می‌شود باقیمانده ادرار دفع نشود، تاکید کرد: این مساله می‌تواند مشکلات زیادی برای فرد ایجاد کند.


وی با اشاره به اینکه باقیمانده ادرار با سونوگرافی قابل تشخیص است، خاطرنشان کرد: دیابت یکی از بیماری‌هایی است که مثانه را از بین می‌برد و در نتیجه افراد دیابتی به سمت نارسایی کلیه و دیالیز پیش می‌روند.


رئیس انجمن نورویورولوژی با بیا اینکه آقایان 60 سال به بالا که پروستات بزرگ دارند و از جراحی می‌ترسند برای نجات آنها باید عمل سنداژ انجام شود، افزود: اگر عارضه این افراد با جراحی درمان شود نیازی به سنداژ نخواهند داشت.


مهراد با توجه به اینکه عمل پروستات یک عمل ساده و سرپایی بوده که عوارض زیادی ندارد، اظهار کرد: کسانی که PSA بالا دارند و مشکوک به سرطان پروستات هستند نگران نباشند چون این نوع سرطان قابل درمان است در صورتی که به موقع تشخیص داده شود.


وی از دیابت و فشار خون به عنوان دو عامل تاثیرگذار روی سیستم کلیه و مثانه نام برد و گفت: نیاز است که مردان میانسال با مراجعه مداوم به اورولوژیست همواره از سلامت خود اطمینان پیدا کنند.


مهراد در ادامه با بیان اینکه سرطان پروستات می‌تواند عامل ارثی باشد، تاکید کرد: افرادی که سابقه فامیلی این عارضه را دارند باید از 35 سالگی آزمایش PSA را انجام دهند.


انتهای پیام/

ارسال نظر