صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۵ - ۲۱ دی ۱۳۹۶
وزیر علوم مطرح کرد:

ضرورت ورود دانشگاهیان برای گسترش فرهنگ شهروندی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم ورود همه دانشگاهیان برای تحقق حقوق شهروندی تاکید کرد و گفت: قانون‌مداری مهمترین راهکار اجرای حقوق شهروندی است.
کد خبر : 250534

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی، منصور غلامی در دیدار با اعضای هیات رئیسه دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی، فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی این دبیرخانه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: حرکت براساس اصول و موازین قانونی به ویژه قانون اساسی مهمترین راه پیاده‌سازی حقوق شهروندی در جامعه است.


وی اظهار داشت: برای گسترش فرهنگ شهروندی ورود دانشگاهیان به عنوان الگوی دیگر شهروندان اجتناب ناپذیر است.


در این نشست، دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی نیز منشور حقوق شهروندی را به عنوان سند راهبردی برای تحقق حقوق شهروندی درجامعه دانشگاهی برشمرد و افزود: تاکید بر نقش ویژه وزارت علوم در اجرای مفاد منشور حقوق شهروندی که در انتهای سند منشور نیز بدان اشاره شده است، تاکید درستی است و باید در صدد یافتن راهکار اجرایی برای این مهم باشیم.


دکتر فریدون جعفری با بیان اینکه وجود شهروندان آگاه و مطالبه‌گر در جوامع در حال توسعه تاثیر شایان توجهی در روند توسعه و پیشرفت دارند، گفت: مهمترین راهکار برای آموزش صحیح و قانونی شهروندان، تربیت مربیان و استادان حاذق در زمینه حقوق شهروندی است که نقش نهادهای تابعه وزارت علوم در این میان، انکارناپذیر است.


مدیرکل بازرسی وزارت علوم برضرورت هم‌افزایی میان وزارت علوم و دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی تاکید کرد و از برنامه وزارت علوم برای استفاده از ظرفیت پژوهشگران و مربیان این نهاد علمی و مدنی خبر داد.


وی همچنین از پیش‌بینی‌های صورت گرفته در راستای مفاد منشور حقوق شهروندی در عرصه دانشگاه خبرداد و افزود: تدوین سند منشور حقوق دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نهادهای تابعه پیش بینی و در دستور کار قرار دارد.


در این نشست، سیدمحمدهاشمی، دبیر علمی کنگره حقوق شهروندی نیز گزارشی از عملکرد سه ساله دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی ارائه داد و اظهار کرد: تربیت مربیان حقوق شهروندی در کشور، ایجاد هم‌افزایی میان بدنه علمی و دانشگاهی و نهادهای اجرائی از مهمترین دستاوردهای این دبیرخانه در طول سه سال فعالیت به شمار می‌آید.


انتهای پیام/

ارسال نظر