صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نرم‌افزاری که زمان رساندن بیمار به بیمارستان را کاهش می‌دهد

معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه نرم‌افزار اورژانس ۱۱۵ به ارتقای کیفیت خدمات و کاهش زمان رساندن بیمار کمک می‌کند، گفت: در زمان سکته‌ بیش از ۲میلیون نورون تخریب می‌شود و هر ثانیه حیاتی است.
کد خبر : 250269

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، حسن نوری با بیان اینکه اهمیت زمان در اورژانس پیش‌بیمارستانی کشور بحث جدی است، اظهار داشت: در سال جاری تاکنون بیش از 2 میلیون و 400 هزار بار همکاران را برای ارائه خدمات به محل حادثه فرستادیم که بیش از 440 هزار مورد مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.


وی با تأکید بر اهمیت مدیریت زمان در خدمات‌رسانی اورژانس گفت: ثانیه‌ها و دقیقه‌ها در مورد سکته‌های قلبی و مغزی بسیار اهمیت دارند، چرا که در سکته‌ها بیش از 2 میلیون نورون تخریب می‌شود و هر ثانیه حیاتی است.


نوری ادامه داد: افزایش توان عملیاتی که مستلزم خرید آمبولانس، ایجاد پایگاه و استخدام نیروی انسانی است، می‌‌تواند در کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار مؤثر باشد.


وی با بیان اینکه افزایش بیش از 2400 دستگاه آمبولانس به سیستم در دستور کار است، گفت: اورژانس هوایی در زمینه مدیریت زمان و رساندن بیمار به مرکز درمانی، توانسته خدمات بسیار ارزشمندی ارائه دهد، اما درحال حاضر از آنها به‌صورت استیجاری در اورژانس استفاده می‌شود.


معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس کشور گفت: بعد از طرح تحول 5 بالگرد به 33 بالگرد افزایش یافت که اغلب آنها اجاره‌ای هستند. البته این بالگردها دید در شب نیستند و در حال حاضر امکان اجاره بالگردهای دید در شب وجود ندارد.


وی با ابراز این مطلب که "هدف ما کاهش زمان رسیدن و ارائه باکیفیت خدمات است"، گفت: استفاده از نرم‌افزارهای روز دنیا می‌تواند در این راستا مؤثر باشد و این اقدام از سالهای اخیر در کشور آغاز شده است.


نوری در مراسم رونمایی از نرم‌افزار اورژانس 115 گفت: در کشور ما نرم‌افزار اورژانس 115 بومی شد که باعث ارتقای کیفیت خدمات و کاهش زمان ارائه خدمت شده است، چراکه یکی از مشکلات ما تغییر نام خیابان‌هاست و مردم در زمان حادثه برای آدرس‌‌دهی دچار استرس می‌شوند، این نرم‌‌افزار آدرس را دقیق به ما نشان می‌دهد.


وی با اظهار اینکه "مجلس و دولت باید کمک کنند تا به استانداردهای روز دنیا دست پیدا کنیم"، ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون 39 پایگاه روستایی را راه‌‌اندازی کردیم که معتقدیم باید افزایش یابد.


نوری تأکید کرد: افزایش کیفیت خدمات‌رسانی در بخش اورژانس نیازمند کار جمعی و هماهنگی تمام سازمانها و نهادها است تا بتوان هر روز بیشتر از قبل خدمات شایسته به مردم عزیز کشورمان ارائه دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر