صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نحوه حمایت از دانشجویان مقاطع مختلف کشور چگونه است؟

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی، نحوه حمایت این مرکز از دانشجویان مقاطع مختلف را تشریح کرد.
کد خبر : 250090

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نصرت‌الله ضرغام اظهار کرد: کمک به توسعه علم و فناوری مسئله‌ای است که در کشور توجهات زیادی به آن می‌شود، صندوق نیز این موضوع را رسالت خود می‌داند و در این مسیر گام بر می‌دارد. البته صندوق این حمایت‌ها را محدود به زمان حال نمی‌داند، بلکه این حمایت‌ها باید استمرار داشته باشد که خود این نیز به فعالیت کارشناسی و برنامه‌ریزی نیاز دارد.


وی با اشاره به اینکه حمایت‌های صندوق علاوه بر محققان سراسر کشور شامل پژوهشگران مقیم خارج نیز می‌شود، ادامه داد: صندوق متناسب با هر قشر برنامه ویژه‌ای تدوین کرده است البته در این میان ظرفیت‌هایی نیز در کشور وجود دارد که نیاز به پختگی بیشتر در آنها وجود دارد و نیاز است زمینه لازم برای افزایش توانمندی در آنها برای توسعه علم و فناوری در کشور ایجاد شود.


رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی بیان کرد: کودکان، دانش آموزان، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران و فناوران افرادی هستند که به طور مستقیم از حمایت‌های صندوق برخوردار می‌شوند علاوه بر این والدین بچه‌ها، مربیان مهدهای کودک و معلمان نیز به طور غیر‌مستقیم از حمایت‌های صندوق برخوردار می‌شوند. این حمایت‌ها نقش مهمی در ایجاد جامعه‌ای فرهیخته دارد زیرا در چنین جامعه‌ای نگاه به علم، فناوری و نقش آن در توسعه کشور متفاوت می‌شود در نهایت نیز توسعه علم و فناوری تبدیل به خواسته تمام مردم جامعه شده و مراکز علمی جایگاه مردمی پیدا می‌کنند.


ضرغام با اشاره به شکل‌گیری اکوسیستم آموزش، تحقیقات، فناوری و نوآوری در کشور گفت: در حال حاضر حرکت کشور به سمتی است که درک درستی از اکوسیستم علم، پژوهش، فناوری و نوآوری در دانشگاهیان، سیاستگذاران، مدیران و برنامه ریزان کشوری ایجاد شود که کاملا درست است اما همزمان باید تلاش برای درک و شناخت از اهمیت این موضوع نیز به جامعه منتقل شود.


رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی در بخش بعدی سخنان خود به حمایت این مرکز از دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و اعضای هیات علمی اشاره و ابراز کرد: صندوق برای دانشجویان در هر مقطع برنامه حمایتی متفاوتی دارد و از انجمن‌های علمی نیز حمایت می‌کند. در حمایت از انجمن‌های علمی در نظر داریم با زبانی ساده روش تحقیق را به آنها آموزش دهیم و ایده‌پردازی، خلاقیت، کارآفرینی، مطالعات جمعی را در انها تقویت کنیم. دانشجویان کارشناسی ارشد نیز می‌توانند در پروژه‌های مصوب اساتید همکاری داشته باشند.


ضرغام در ادامه گفت: دانشجویان دکتری نیز علاوه بر همکاری در پروژه‌های مصوب توسط اساتید می‌توانند از حمایت‌های صندوق در رابطه با رساله‌های دکتری استفاده کنند. همچنین افرادی که موفق به اخذ درجه دکتری از 100 دانشگاه معتبر دنیا شدند می‌توانند در صورتی که پروژه آنها جزو اولویت تحقیقاتی کشور باشد از گرنت آغاز بهره‌مند شوند. این فعالیت صندوق در حقیقت در ادامه فعالیت ارزشمند معاونت در جذب فارغ التحصیلان دکتری از 100 دانشگاه برتر دنیا است.


عضور هیات علمی دانشگاه تهران همچنین عنوان کرد: اساتید دانشگاه‌ها با درجه‌های مختلف نیز از حمایت‌های صندوق برای انجام فعالیت‌های خود بهره‌مند می‌شوند. که این حمایت‌ها در قالب حمایت برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی، گرنت پژوهشی، سرپرستی رساله‌‌های دکتری یا پسادکتری است. همچنین دانشمندان کشور نیز از طریق اعطای کرسی و گرنت‌پژوهشی مورد حمایت قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/

ارسال نظر