ارائه آموزشهای مهارتی، حلقه اتصال اشتغال و رشد اقتصادی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه فنیوحرفهای، دکتر ابراهیم صالحی عمران در نشست هماندیشی با کارکنان سازمان مرکزی این دانشگاه، با اشاره به مفهوم صف و ستاد و لزوم یکپارچگی، شفافیت و پاسخگویی آنها بیان داشت: تکیه بر خرد جمعی، بهرهگیری از الگوهای موفق، تصمیمگیری بر مبنای اجماع، پرهیز از احساسیبودن تصمیمات، کلید تحقق پیشرفت در دانشگاه فنیوحرفهای خواهد بود.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای با عنوان اینکه ارائه آموزشهای مهارتی، حلقه اتصال اشتغال و رشد اقتصادی است، تصریح کرد: در تمام دنیا تربیت نیروهای ماهر و متخصص و کاردان بهترین راهکار حل معضل بیکاری به شمار میرود و بالاترین ثواب را خواهد داشت بنابراین با اصلاح سرفصلهای درسی در دانشگاه فنیوحرفهای، ارائه آموزشهای علمی و مهارتی با این هدف انجام خواهد شد.
صالحیعمران با تاکید بر بازاندیشی هویت اصلی و نقش متمایز آموزشهای مهارتی در کشور گفت: باید در روند دانشگاه و نظام آموزش عالی فنی و حرفهای به ورودیها، فرآیند، برونداد و نهایتا پیامدهای آن در جامعه توجه شود.
وی بیان کرد: نیروی انسانی پشتوانه موفقیت یک سازمان محسوب میشود و از راههای دستیابی یک نهاد اجرایی به سودآوری، استفاده بهینه از نیروی انسانیاش است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای عنوان کرد: نشستهای زیادی با مسوولین کشوری و لشگری در زمینه شناساندن دانشگاه، تأمین منابع مالی و اصلاح بودجه داشتهایم، نگاه ویژهای به شایستگیها، صلاحیت و توانمندی کارکنان داریم و به دنبال کوچکترین روزنه برای حل مشکلات مالی و اداری و ارتقاء کارکنان، استادان و اعضای هیأت علمی هستیم.
وی با تاکید بر لزوم دستهبندی کارها در دانشگاه گفت: باید فعالیتهایی که با یکدیگر مرتبط هستند، دستهبندی شوند؛ در همین زمینه کمیتهها و کارگروههای تخصصی همچون کمیسیون معاملات، شورای فنی، کارگروه مدیریت دانشگاه سبز، کارگروه تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها و کمیته اجرایی منابع انسانی متشکل از افراد متخصص و حرفهای شکل گرفته که در زمینههای مختلف فعالیت میکنند.
انتهای پیام/