صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۴ - ۱۹ دی ۱۳۹۶

ارائه الگوی معماری مناطق زلزله‌زده غرب کشور توسط دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران از مشارکت این دانشگاه در بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب کشور خبر داد.
کد خبر : 249864

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر محمود نیلی احمدآبادی در جلسه‌ای که با حضور مهندس مهدیان، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، دکتر محمدرضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز و مهندس سید هدایت‌اله هاشمی‌نسب، معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی و تجهیز مدارس برگزار شد، از مشارکت دانشگاه تهران در بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب کشور خبر داد.


نیلی احمدآبادی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران در راستای مسئولیت‌پذیری اجتماعی و هم‌چنین تعامل با جامعه وظیفه خود می‌داند در همه زمینه‌ها مشارکت کند، گفت: این دانشگاه با اتکا به توان استادان و دانشجویان خود و با استقرار در منطقه زلزله‌زده غرب کشور در جانمایی، ارزیابی و معماری ساختمان‌های تخریب شده کمک خواهد کرد.


وی افزود: دانشگاه تهران در بازبینی طر‌ح‌ها و هم‌چنین ارائه طرح‌های نوآورانه برای ساختمان‌ها و مدارسی که در این منطقه آسیب دیده‌اند همکاری خواهد داشت. برای این منظور هدف ما استفاده از مصالح و ایده‌های نوین در بازسازی و نوسازی ساختمان‌ها است که امیدوارم با یک رویکرد مناسب و مشارکت همه‌جانبه در آینده دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم.


رئیس دانشگاه تهران خاطر‌نشان کرد: ما با به کارگیری توان فنی در زمینه‌های تخصصی مرتبط از جمله مهندسی سازه، زلزله‌شناسی و ژئوفیزیک‌، معماری، شهرسازی در کنار خیرین و دستگاه‌های اجرایی ذیربط با هدف نوسازی و بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب کشور در این امر مشارکت خواهیم داشت.


در این جلسه ضمن تعیین کمیته راهبردی پروژه، مقرر شد که چارچوب تفاهم‌نامه کلی در اسرع وقت مشخص و با لحاظ زمان‌بندی مناسب اقدامات طراحی و فنی مرتبط سازماندهی شود. هم‌چنین با توجه به دانش و توان دانشگاه تهران الگوی معماری، شهرسازی و سازه‌های ایمنی مبتنی بر نیازهای بومی در مناطق زلزله‌زده غرب کشور پیشنهاد و جهت پیاده‌سازی به سازندگان و عوامل اجرایی ارائه شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر