صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد؛

نحوه پرداخت سود سهام عدالت

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: در بازدید دیروز رئیس جمهور از وزارت اقتصاد و دارایی با اعلام آمادگی این سازمان دستور پرداخت سود سهام عدالت را صادر کرد.
کد خبر : 249751

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی گفت: بر این اساس قرار است مشمولان مبالغ سود خود را در سه مرحله تا پایان سال دریافت کنند.


وی افزود: کسانی که سهام 1 میلیون تومانی دارند سود 130 تا 150 هزار تومانی به حساب آنها واریز می شود و به موجب قانون تجارت، شرکت ها 8 ماه فرصت دارند سود خود را براساس سال مالی پرداخت کنند.


پوری حسینی گفت: تا پایان مهر 96 ، 33 میلیون نفر یعنی بیش از 90 درصد کد شبای آنها اصلاح شده و درست است می توانند سود سهام خود را دریافت کنند.


وی گفت: 49 شرکتی که مالکیت آنها به مشمولان منتقل شده است باید سود سهام شرکت بین مشمولان تقسیم شود و بقیه شرکت ها دولتی باقی می مانند.


پوری حسینی گفت: 3 هزار و 800 میلیارد تومان برای مشمولان منظور شده بود که 400 میلیارد تومان آن شامل افزایش سرمایه است که باید بین مشمولان سهام عدالت تقسیم شود که بالغ بر 1200 میلیارد تومان آن وصول شد که در مرحله اول تقسیم می شود.


فعلا برنامه ای برای واگذاری سهام عدالت جدید وجود ندارد


رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: فعلا برنامه ای برای واگذاری سهام عدالت 2 دردست نداریم و همه چیز منوط به پایان یافتن و آزاد سازی سهام عدالت اولیه است.


میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی افزود: البته ایده های مقدماتی در این باره مطرح شده که نتیجه و بررسی آن به بعد از آزاد سازی سهام عدالت فعلی موکول گشته است.


وی همچنین در مورد سرنوشت آزادسازی سهام عدالت افزود: لایحه آزادسازی سهام عدالت از سال 94 در هیات دولت آماده شده بود اما به خاطر تغییرات و انتخابات مجلس و با کمی تاخیر در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و اگر مجلس هرچه زودتر لایحه دولت را تصویب کند، مراحل آزادسازی سهام عدالت از طرف سازمان خصوصی سازی به سرعت آغاز خواهد شد.


وی ادامه داد: در این لایحه پیشنهاد کرده ایم تا به جای شرکت های سرمایه گذاری استانی صندوق های قابل معامله در بورس جایگزین شود که اگر مجلس آن را قبول و تصویب کند ساز و کار واگذاری با دقت بیشتری انجام خواهد شد.


پوری حسینی درباره واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس هم افزود: ما به وزیر ورزش و جوانان اعلام کردیم که تا مصوبه مرداد ماه سال 94 در مورد این دو باشگاه لغو نشود، امکان واگذاری آنها را نخواهیم داشت.


وی افزود: در این مصوبه باشگاه های استقلال و پرسپولیس باشگاه هایی فرهنگی معرفی و به همین دلیل از روند واگذاری کنار گذاشته شده اند. وزیر ورزش و جوانان هم اعلام کرد که درصدد لغو این مصوبه است و به زودی امکان واگذاری این دو باشگاه فراهم می شود.


رئیس سازمان خصوصی سازی درباره تعهدات بودجه ای سال 97 سازمان خصوصی سازی هم گفت: ما در سال 95 شانزده هزار و 500 میلیارد تومان تعهدات بودجه ای داشتیم که خوشبختانه صددرصد آن را انجام دادیم و سعی می کنیم آن را هم به صورت کامل به انجام برسانیم.


پوری حسینی افزود: البته 50 درصد تعهدات بودجه ای سال گذشته به شکل تهاتر برآورده شد و در بودجه سال 97 تعهد بودجه ای سنگینی برای این سازمان درنظر گرفته شده است.


وی درباره تغییراتی که در سبد شرکت های سهام عدالت در سالهای گذشته انجام شده هم گفت: وقتی سبد شرکت های سهام عدالت تصویب شد ما آن را بررسی کردیم و متوجه شدیم کارشناسی برای انتخاب شرکت هایی که در این سبد قرار داده شده اند دقیق نبوده برای مثال شرکت های غیربورسی و گروه 1 هم در این سبد وجود داشت که ما امکان واگذاری آنها را نداشتیم. همچنین در مثال دیگری شرکت هلدینگ توزیع گاز با 6 هزار میلیارد تومان سرمایه در این سبد قرار داده شده بود که اصلا وجود خارجی نداشت ما دوباره این سبد را بررسی کردیم و شرکت های زیان ده و کارشناسی نشده را با شرکت های سودده جایگزین کردیم.


رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: البته از همین جا اعلام می کنم که شرکت های فعلی سهام عدالت قطعی هستند و دیگر تغییری در آنها بوجود نمی آید.


انتهای پیام/

ارسال نظر