صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی:

شعار کیفی‌سازی تنها چاره آموزش عالی نیست/ لزوم کارآمدسازی دانشگاه‌ها

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر کارآمدسازی دانشگاه‌ها، گفت: جهت‌گیری و برنامه‌ریزی‌ دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازهای علمی و عملی کشور و حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی باشد.
کد خبر : 249262

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی ناکارآمدی دانشگاه‌ها را از علل کاهش دانشجو دانست و افزود: مقام معظم رهبری پنج اصل را به عنوان نکات کلیدی در سیاست‌های کلان علم و فناوری برشمردند که توجه به رهنمودهای ایشان، منشاء حرکت دانشگاه‌ها به سوی کارآمدی است.


وی متناسب‌سازی تحصیل با اشتغال، توجه به نیاز کشور، تداوم سرعت پیشرفت علمی، جهت‌گیری علمی دانشگاه‌ها و حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی را از اصول پنجگانه مورد نظر مقام معظم رهبری در کارآمدی دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه‌ها نباید در فضای معلق و مجرد حرکت کنند، بلکه باید در یک فضای واقعی و با نگاه به مسایل و مشکلات کشور پیش بروند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با تأکید بر اینکه نباید سرعت پیشرفت علمی کشور متوقف شود، اظهار داشت: جهت‌گیری و برنامه‌ریزی‌های دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازهای علمی و عملی کشور و همچنین حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی باشد.


عضو هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به شعار برخی افراد مبنی بر کیفی‌سازی دانشگاه‌ها اشاره و تصریح کرد: کیفی‌سازی تنها چاره آموزش عالی نیست؛ بلکه کارآمدسازی دانشگاه‌ها چاره آموزش عالی است که در درون آن کیفی‌سازی نیز وجود دارد.


طهرانچی خاطر‌نشان کرد: دانشگاه‌ها در کشور بر‌اساس سه رکن تربیت نیروی انسانی، افزایش دانش و تعالی فردی و اجتماعی و گفتمان عمومی شکل گرفته‌اند، این در حالی است که در کشورهای پیشرفته دانشگاه‌ها دارای رکن چهارمی نیز هستند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه دانشگاه‌ها در دنیا به عنوان یک سازمان حل مسأله شروع به فعالیت می‌کنند که این اصل، رکن چهارم دانشگاه‌هاست، گفت: برنامه ما در دانشگاه آزاد اسلامی در کنار تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، تولید دانش و تعالی فردی و اجتماعی، حل مسائل و مشکلات جامعه و کشور است و می‌خواهیم رکن چهارم دانشگاه‌ها را در این دانشگاه تقویت و برجسته کنیم.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر دارای حدود 70 هزار پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد و 10 هزار رساله دکتری است که از سال آینده وارد حوزه تحقیق و پژوهش می‌شوند، گفت: سعی داریم با ساماندهی این سرمایه‌های عظیم علمی ابتدا در استان تهران و سپس در سایر استان‌ها مدل توسعه و کارآمدی دانشگاه را پیاده‌سازی کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر