صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چند بیکار ایرانی بیمه بیکاری می‎گیرند؟

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر۲۲۳هزار نفر از کارگرانی که بدون میل و اراده از کار بیکار شده‌اند از مستمری بیمه بیکاری برخوردارند.
کد خبر : 249196

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، جلسه و کارگاه آموزشی بیمه بیکاری با هدف ایجاد هماهنگی، وحدت رویه و تعامل دستگاههای اجرایی با حضور کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مسعود بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قزوین در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قزوین برگزار شد.


یاوری در این کارگاه گفت: بیمه بیکاری مصوب سال 66 است و تا سال 81 میزان منابع و مصارف از تعادل خوبی برخوردار بود و مشکلی نداشتیم اما از آن پس با افزایش میزان مصرف دچار چالش شدیم.


وی اضافه کرد: از سال 93 شرایط کمی بهتر شد و با تشکیل کارگروه تخصصی بین اداره کار، تأمین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای موضوع بیمه بیکاری مورد توجه قرار گرفت.
وی اظهارداشت: در سال 93 حدود 245 میلیارد تومان، در سال 94 حدود 282 میلیارد تومان و سال گذشته 60 میلیارد تومان افزایش منابع داشتیم که این موفقیت با همکاری همه دستگاههای ذی‌ربط و مدیریت منابع محقق شد. مقرری بیمه بیکاری از روز اول بیکاری قابل پرداخت است.


یاوری با بیان این‌که سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مکلف است آموزش مهارت‌های مورد نیاز بازار کار و نیز بازآموزی و تجدید مهارت کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری را در اولویت قرار دهد و زمینه ارتقاء مهارت آنها را فراهم کند، خاطرنشان کرد: هزینه‌های مربوط به بازآموزی و تجدید و ارتقاء مهارت کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری از حساب بیمه بیکاری پرداخت می‌شود.


مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون با تأکید بر این‌که با تشکیل کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استانها و نیز کارگروه ملی تسهیل در کشور، مدت زمان رسیدگی به وضعیت بنگاههای اقتصادی مشکل‌دار کاهش یافته است، اضافه کرد: در نیمه اول امسال 16 هزار نفر از مقرری‌بگیران بیکاری برای کسب مهارتهای فنی و حرفه‌ای و بازآموزی مهارت و نیز تجدید مهارت به مراکز فنی و حرفه‌ای معرفی شده‌اند. با همکاری و تعامل می‌توان بسیاری از مشکلات حوزه بیمه‌ای را در کشور حل کرد.


223هزار نفر بیمه بیکاری دریافت می‌کنند


یاوری با اعلام این‌که در کشور 223 هزار نفر مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند که 53 هزار نفر در استان تهران هستند، تصریح کرد: باید مراقبت کنیم تا هیچ کسی ناحق از این خدمات استفاده نکند.


وی در ادامه با تذکر این‌که "بیمه بیکاری باید فقط به کسانی تعلق گیرد که واقعاً بیکار باشند و اجازه نداریم این هزینه‌ها را به افراد شاغل دهیم"، گفت: وظیفه داریم با صرفه‌جویی در کارها نسبت به متعادل کردن مصارف و منابع اقدام کنیم و نگذاریم هیچ حقی ضایع شود.


یاوری یادآور شد: مسئولان برای حمایت از مشاغل باید با تشکیل کارگروه‌های تخصصی در شهرستانها نیز پیگیری جدی داشته باشند تا بررسی امور با سرعت و دقت صورت گیرد.


مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: مشکلات بنگاههای اقتصادی فقط مسائل کارگری نیست و برای حل آن نیازمند مشارکت همه دستگاهها هستیم که این کار در کارگروهها قابل دسترسی است.


وی گفت: در حال حاضر 13 میلیون نفر بیمه‌شده اصلی در کشور داریم و 43 میلیون نفر مستمری و خدمات درمانی دریافت می‌کنند که فقط 3.5 میلیون نفر از تأمین اجتماعی مستمری دریافت می‌کنند.


یاوری تصریح کرد: در سال گذشته 17 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی پرداخت شد که 59 هزار واحد ثبت‌نام کردند و 25 هزار واحد به بانکها معرفی شدند.


انتهای پیام/

ارسال نظر