موسوینژاد: ما به پاکدستی و تدین فانی اذعان داریم/ بیمه طلایی فرهنگیان برای دل خوش کردن آنها است
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، سیدمهدی موسوینژاد نماینده مردم دشتستان در جلسه علنی امروز مجلس - چهارشنبه 3 تیر - در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: طرح استیضاح فانی در تاریخ 25 خردادماه سال 93 یعنی حدود یک سال پیش نوشته و به هیئت رئیسه مجلس ارائه شد اما بنا به دلایلی امروز در مجلس مطرح شده است.
وی با بیان اینکه استیضاح به معنی عزل و برکناری یک وزیر نیست، افزود: امیدواریم که نمایندگان بتوانند قانع شوند و وزیر هم با توان و انرژی بیشتر به کار خود ادامه دهد زیرا ما به پاکدستی و تدین آقای فانی اذعان داریم.
نماینده مردم دشتستان در مجلس تصریح کرد: دلیل اصلی استیضاح بیشتر در حوزه مدیریت و سیاستهای این وزارتخانه است، تمام تلاش ما هم بر این بوده است که استیضاح صورت نگیرد و با تذکر موضوع برطرف شود. اکنون هم از این موضوع خشنود نیستیم. اما بعد از جلساتی که با وزیر داشتیم به اجبار همه راهها به استیضاح ختم شد.
موسوینژاد درباره مشکلات فرهنگیان گفت: اجرایی نشدن سند بنیادین تحول آموزش و پرورش، مسائل مربوط به دانشگاه فرهنگیان، انتصاب مدیران بازنشسته، ناکارآمد و بدون برنامه، همچنین نگاه سیاسی، جناحی و حزبی در وزارت آموزش و پرورش از جمله دلایل مطرح شدن استیضاح فانی بوده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: به رغم افزایش اعتباراتی که در سال 93 نسبت به 92 صورت گرفته و رشد 500 درصدی نسبت به یک دهه گذشته هنوز اقدام عملی در اجرای بند 6 سیاستهای تحول در آموزش و پرورش مبنی بر تحول در ساختار مالی ایجاد نشده است. امیدواریم که با توضیحاتی که وزیر ارائه میکنند بتوانیم نتیجه خوبی از این جلسه داشته باشیم.
تبعیض شدید در خدمات رفاهی فرهنگیان با سایر وزارتخانهها وجود دارد، تقریبا هیچ گونه آیتم حقوقی رفاهی مانند حق مسکن یا ایاب و ذهاب و پوشاک و خواربار برای فرهنگیان در نظر گرفته نشده است |
نماینده مردم دشتستان در مجلس نهم، ادامه داد: برنامهریزی و مدیریت نامناسب در ساماندهی نیروهای انسانی صورت میگیرد به طوری که محل خدمت معلمان، دور از سکونت همسر و خانواده تعیین میشود که خود صدمات جبرانناپذیری به معلم و خانوادههای آنها که میبایست مشکلگشای دانشآموزان و اولیا باشد وارد کرده است.
موسوینژاد تاکید کرد: اجرا نشدن مصوبات قانونی مجلس شورای اسلامی در مورد استخدام مربیان پیشدبستانی و شرکتی و افزایش مرخصی زایمان و شیردهی به 9 ماه و موارد مصوب دیگر، معضلات زیادی را پدید آورده است.
نماینده مردم دشتستان در مجلس نهم، ادامه داد: تبعیض شدید در خدمات رفاهی فرهنگیان با سایر وزارتخانهها وجود دارد، تقریبا هیچ گونه آیتم حقوقی رفاهی مانند حق مسکن یا ایاب و ذهاب و پوشاک و خواربار برای فرهنگیان در نظر گرفته نشده است؛ اغلب وزارتخانهها به ویژه در تهران و مشهد برای کارکنان مهمانسرا و اسکان مناسب دارند، فرهنگیان خانه معلمی دارند که هزینه آن برای فرهنگیان بیش از مهمانسراها تمام میشود و فضای آن جوابگوی این قشر نیست.
وی افزود: هزینه فوت و ازدواج فرهنگیان، اضافه کار آموزشی پرداختنشده، فوقالعاده نوبت دوم مدیران و خدمتگزاران، فوقالعاده مرزی مناطق محروم، هزینه آب و برق، تلفن مدارس و هزینه سفر فرهنگیان، تاکنون پرداخت نشده است، مشکلات مالی نیز که جای خود دارد که این موارد انگیزه کاری را به شدت پایین آورده و منجر به نارضایتی آنها شده است.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تاکید کرد: پاداش بازنشستگی سلیقهای پرداخت میشود که عدم رعایت شأن بازنشستگان است، ناتوانی وزیر در جلب توجه عملی دولت در افزایش فضای آموزشی در مناطق محروم کشور از دیگر مشکلات است. همچنین سرمایهگذاری و برنامهریزی درست برای شناخت و استعدادهای درخشان به ویژه در مناطق محروم انجام نمیشود.
موسوینژاد خاطرنشان کرد: بیمه طلایی فرهنگیان برای دل خوش کردن آنهاست و کارایی ندارد. آقای فانی آیا نیروهای فعال را از مدریت کنار گذشتن اقدامی صحیحی است؟ امید است توضیحات شما بتواند نمایندگان را قانع کند.
انتهای پیام/