صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۸ - ۱۷ دی ۱۳۹۶

مُهر اپتومتریست‌ها برای سازمان‌های بیمه اعتباری ندارد

دبیر اجرایی هفتمین سمینار جامعه اپتومتری ایران با بیان اینکه معاینه اولیه بینایی بیمار توسط اپتومتریست‌ها تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرد، بیان کرد: این مساله مردم را با مشکل رو‌به‌رو می‌سازد.
کد خبر : 249000

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شهرزاد نکونام در آستانه برگزاری هفتمین سمینار سالانه جامعه اپتومتری ایران اظهار کرد: هدف از برگزاری این سمینار ارتقاء سطح علمی دانشجویان و دانش آموختگان رشته اپتومتری با ارائه روش‌های علمی و تخصصی تجویز عینک در بیماران مختلف و بازآموزی تجویزهای تخصصی با استفاده از فناوری‌های روز دنیا است.


وی با اشاره به اینکه این سمینار دارای 10 امتیاز بازآموزی است، افزود: بحث و تبادل نظر در گایدلاین‌های تجویز (راهنماهای بالینی تجویز) با ارائه پانل‌های معرفی بیمار در عیوب انکساری مختلف چشم شامل نزدیک بینی، دوربینی، آستیگماتیسم، پیرچشمی، مشکلات تطابقی و موارد خاص از محورهای این سمینار است.


دبیر اجرایی هفتمین سمینار جامعه اپتومتری ایران تصریح کرد: علاوه بر موضوع تجویز که در سالن اصلی جریان دارد، آموزش‌های علمی و عملی ویژه‌ای نیز در کارگاهای جنبی سمینار انجام خواهد شد.


وی ادامه داد: از جمله موارد مورد اشاره در این کارگاه‌ها فیت عینک، تراش عدسی، ساخت و تعمیر عینک، مارکتینگ لنزهای تماسی نرم و سخت، محلول‌ها و داروهای مرتبط با لنز، فارماکولوژی در اپتومتری، طبقه بندی و کاربرد بالینی داروهای چشمی، پریمتری و استراتژی‌های آن، نسخه نویسی و نسخه خوانی درخواست‌های میدان بینایی است.


نکونام شعار هفتمین سمینار جامعه اپتومتری را «نهایت رضایتمندی، با دقیق‌ترین تجویز» و «اپتومتری، تخصصی‌ترین تجویز و ساخت عینک طبی» عنوان کرد و افزود: اپتومتریست‌ها در طول دوره تحصیل خود با نحوه معاینه کامل چشم آشنا می‌شوند و پس از اتمام تحصیل و دریافت شماره نظام پزشکی می‌توانند مستقل کار حرفه‌ای خود را آغاز کنند؛ لذا مرجع مطمئنی برای حفظ سلامت بینایی و رفع نیازهای جامعه در این زمینه هستند.


عضو جامعه اپتومتری ایران خاطرنشان کرد: تجویز، انتخاب و ساخت یک عینک طبی، تخصصی‌ترین کار اپتومتری است که نیازمندان به این خدمات برای حفظ سلامت خود و جامعه باید به مراکز قانونی و مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراجعه کنند.


وی در پایان یادآور شد:با توجه به نیاز مبرم جامعه به خدمات تجویز عینک طبی که در تخصص اپتومتریست‌هاست؛ متاسفانه این امر تحت پوشش بیمه نیست و عموم مردم به این دلیل دچار مشکل می‌شوند که از مسئولان وزارت بهداشت تقاضای برطرف شدن این معضل را داریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر