صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۱۴ دی ۱۳۹۶

درمان جدید برای دیابت نوع یک معرفی شد

محققان یک رشته پلیمری حاوی صدها هزار سلول تولید کننده انسولین ساخته‌اند که می‌توان از آن برای درمان دیابت نوع یک استفاده کرد.
کد خبر : 248334

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، گروهی از محققان روشی انقلابی برای درمان دیابت نوع یک یافته‌اند. آنها با الهام از تار عنکبوت یک رشته پلیمری از ذرات با قابلیت ایمپلنت آسان ساخته‌اند که صدها هزار سلول تولید کننده انسولین دارد. این رشته را می‌توان به‌راحتی نیز حذف کرد.


در دیابت نوع یک سیستم ایمنی بدنی خوشه سلول‌های تولید کننده انسولین در پانکراس را ویران می‌کند. بنابراین محققان سال‌هاست که مشغول کار روی روشی نوین هستند تا سلول‌های انسولین‌ساز جدید و با قابلیت عملکرد در بدن انسان بسازند.


درهمین راستا روش جدید برای انتقال انسولین شامل رشته پلیمری از ذرات نانو است. این رشته با هیدروژل آلژینات پوشیده می‌شود. لایه هیدروژل سلول‌های انسولین ساز را از هرگونه حمله سیستم ایمنی بدن حفظ می‌کند و رشته پلیمری نیز سبب می‌شود این وسیله به‌راحتی و به وسیله عمل لاپاروسکوپیک در بدن ایمپلنت یا حذف شود.


این روش «TRAFFIC» نام دارد و محققان به طور موفقیت آمیزی آن را در موش‌ها آزمایش کرده‌اند. رشته‌ای یک اینچی می‌تواند گلوکز خون حیوان را دو روز پس از ایمپلنت به طور موثر کاهش دهد. همچنین حذف نمونه‌های ۱۰ اینچی این رشته در سگ‌ها آزمایش شد.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر