هند 240 بمب نقطه زن از "روسیه" می خرد
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، این وزارتخانه خرید 131 موشک باراک و تجهیزات مربوط به آن را برای استفاده نیروی دریایی به مبلغ 72 میلیون دلار تصویب کرد.
دولت هند همچنین خرید 240 بمب نقطه زن را به قیمت 197 میلیون دلار از یک شرکت روسی برای تقویت توان دفاعی نیروی هوایی تصویب کرد.
برنامه خرید این تسلیحات در مجموع 269 میلیون دلار برای هند هزینه خواهد داشت.
سیستم دفاع هوا-دریای باراک-8 یک پروژه تولید مشترک بین هند و صنایع ساخت هواپیمای رژیم صهیونیستی است.
این موشک ها سطح به هوا هستند و برای استفاده در سیستم های دریایی دفاع موشکی علیه موشک های ضد ناو استفاده می شوند.
بمب های ساخت روسیه نیز که در ردیف تسلیحات هدایت شونده دقیق قرار دارند توسط نیروی هوایی هند برای شلیک از هواپیماهایی مانند سو-30ام کی آی استفاده خواهد شد.
هدف از خرید این نوع هواپیما و بمب ها جبران نیازمندی های هند به تسلیحات و همچنین ارتقای دفاعی نیروی هوایی ذکر شده است.
اخیرا وزیر دفاع هند در خصوص لزوم ارتقای توان دفاعی این کشور اعلام کرد که ده واحد نیروی هوایی هند که مجهز به جنگنده های میگ 21 و میگ 27 هستند در سال 2024 پس از پایان عمر فنی، از خدمت کنار گذاشته خواهند شد بنابراین لازم است دولت تمهیداتی برای جبران کمبود پرسنل و جایگزینی ناوگان فرسوده نیروی هوایی کشور صورت دهد.
دولت هند، ماه گذشته اعلام کرد که قصد دارد 83 فروند جنگنده 'تجاس' با آخرین تجهیزات ویژه خریداری کند.
نیروی هوایی هند اولین جنگنده تجاس خود را در سال 2015 به خدمت گرفت.
اجرای طرح ساخت جنگنده سبک تجاس تاکنون بیش از 170 میلیارد روپیه برای هند هزینه داشته است.
نیروی هوایی هند متشکل از 33 اسکادران روسی، انگلیسی و فرانسوی است، اما ارتش این کشور برای برابری با پاکستان و چین، دو همسایه رقیبِ خود، به 45 اسکادران هوایی نیاز دارد.
نیروی هوایی هند قصد دارد در آینده 200 فروند جنگندۀ تجاس را به ناوگان هوایی کشور بیافزاید.
هند همچنین طرحهای متنوعی برای ساخت شش زیردریایی تهاجمی هسته ای برای تقویت نیروی خود در دست اجرا دارد.
نارندرا مودی نخست وزیر هند معتقد است که ارتش این کشور از قدرت و تجهیزات به روز به قدر کافی برخوردار نیست و در نظر دارد نیروهای مسلح هند و تجهیزات نظامی آنها را مدرنیزه کند. هند در چشم انداز دفاعی سالهای آینده، می خواهد خود را برای مقابله با تغییرات ژئوپلیتیکی در جنوب آسیا که گسترش سلطه چین در اقیانوس هند را نیز شامل می شود آماده کند.
هند و روسیه در ماه های اخیر چند توافقنامه برای خرید سیستم دفاع موشکی اس 400، ساخت کشتی های جنگی و تولید بالگرد های کاموو 226 تی، امضا کرده اند.
بر اساس توافق دو کشور، 60 بالگرد کاموو در روسیه و 140 فروند بالگرد از نوع مشابه در هند تولید خواهد شد.
با وجود تلاش های هند برای تنوع بخشیدن به منابع تامین دفاعی خود، روسیه همچنان به عنوان یک منبع مهم تامین تجهیزات دفاعی برای هند به مدت طولانی باقی خواهد ماند.
بر اساس گزارش موسسه بین المللی تحقیقات صلح استکهلم، سهم روسیه در واردات تجهیزات نظامی هند در سال های 2012 تا 2016، 68 درصد بوده است درحالی که آمریکا 14 درصد و رژیم صهیونیستی 7.2 درصد از واردات دفاعی هند را در مدت مشابه به خود اختصاص داده اند.
انتهای پیام/