صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۹ - ۱۳ دی ۱۳۹۶
در شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه علمی کاربردی مطرح شد:

لزوم تهیه آیین‌نامه اجرایی‌ قانون نظام جامع آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی

اعضای شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه علمی کاربردی بر تهیه هرچه سریع‌تر آیین‌نامه نحوه اجرایی‌شدن قانون نظام جامع آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی تاکید کردند.
کد خبر : 248186

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید در دومین جلسه شورای صلاحیت حرفه‌ای این دانشگاه که با حضور دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش و نایب‌رئیس شورا، دکتر ضیایی مهر مدیرکل دفتر صلاحیت حرفه‌ای و دبیر شورا و اعضای شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی که با دستور بررسی و تصویب ساختار کمیته‌های موردنیاز برای استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای در دانشگاه و بررسی سازو کارهای مشارکت واحدهای استانی در اجرای برنامه‌های دفتر برگزار شد، ضمن بیان جایگاه و اهمیت نظام صلاحیت حرفه‌ای و اشاره به تصویب و ابلاغ قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی اظهار داشت: با توجه به متن ابلاغی این قانون و مفاد مندرج در آن باید مقررات و برنامه‌های دانشگاه را با آن هماهنگ کنیم و به دنبال تحقق اهداف اجرایی آن باشیم.


در ادامه دکتر حاتمی بیان کرد: برای تحقق و اجرای نظام صلاحیت حرفه‌ای به کمک همه ذی‌مدخلان نیاز داریم و بدون مساعدت آن‌ها نمی‌توانیم به سرمنزل مقصود برسیم.


وی ضمن اشاره به ضرورت تدقیق بیشتر برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه جهت استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای، بازنگری و اصلاح برنامه‌های درسی مبتنی بر شایستگی‌های حرفه‌ای را از جمله برنامه‌ها و هماهنگی‌های حوزه صلاحیت حرفه‌ای با برنامه‌های درسی دانشگاه اعلام کرد.


سپس دکتر ضیایی‌مهر با مروری بر مطالب و مذاکرات جلسه قبل شورا به تشریح دستور کارها پرداخت و گفت: دستورات این جلسه پیرامون تشکیل کمیته‌های موردنیاز و پاسخ به انتظارات استان‌ها در خصوص نقش و نحوه مشارکت واحدهای استانی در اجرایی کردن نظام صلاحیت حرفه‌ای است.


وی از تشکیل دو کمیته استانداردسازی که وظیفه هماهنگی و احصای استانداردهای شایستگی مشاغل را بر عهده خواهد داشت و کمیته سنجش صلاحیت حرفه‌ای که مسئولیت تدوین و طراحی بسته‌های آزمون‌های عملکردی به‌ منظور انجام سنجش شایستگی‌های تعریف‌شده در ذیل شورا خبر داد.


مدیرکل دفتر صلاحیت حرفه‌ای و دبیر شورا در ادامه افزود: واحدهای استانی نقش غیرقابل‌انکاری در اجرایی شدن برنامه‌های دفتر دارند به‌طوری‌که طی مسیر بدون حضور و مشارکت آن‌ها میسر نمی‌باشد.


ضیایی مهر در ارتباط با دستور کار دوم، با اشاره به ابلاغ مصوبه تشکیل شورای صلاحیت حرفه‌ای گفت: واحدهای استانی دانشگاه همانند سایر دفاتر و حوزه‌های ستادی انتظار دارند نقش و تکالیف آنان در راستای اجرایی کردن مفاد آیین‌نامه ابلاغ‌شده مشخص شود و از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود در این بخش‌ها استفاده حداکثری صورت گیرد.


در ادامه جلسه اعضای شورا درباره دستورات کار شورا پیشنهاداتی را برای اجرای هر چه دقیق‌تر برنامه‌های دبیرخانه شورا ارائه کردند. در پایان این جلسه ضمن تصویب کلیات تشکیل کمیته‌های پیشنهادی، دبیرخانه شورا مکلف شد شیوه‌نامه اجرایی کمیته‌ها را برای جلسات آینده آماده و به شورا ارائه دهد.


همچنین مقرر شد دبیرخانه شورا آیین‌نامه پیشنهادی نحوه اجرایی‌شدن قانون نظام جامع آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی را در راستای همسوسازی فعالیت‌های دانشگاه با قانون مذکور تهیه کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: محمدحسین امید
ارسال نظر