تازهترین آمار از میزان بیسوادی تهران
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، محمدحسین مقیمی در جلسه شورای سواد آموزی استان با بیان اینکه دین مبین اسلام،ائمه اطهار و آموزههای دینی و اندیشمندان ما همگی بر بهره مندی از علم و دانش تاکید دارند، گفت: معجزه پیامبر گرامی اسلام(ص) قرآن بوده است و این کتاب آسمانی برای خواندن و عمل به دستورات آن نازل شده است.
وی افزود: قرآن کریم میان کسانی که میدانند و نمیدانند فاصله گذاشته و آنها را برابر نمی داند و پیامبر اکرم(ص) نیز اقدامات خود را با "اقرأ " برآمده از خواندن آغاز کرد.
استاندار تهران عنوان کرد: امام خمینی(ره) نهضت سواد آموزی را بنیان گذاشت تا ریشه بیسوادی را در جامعه از میان برداریم و همه کسانی که به توسعه و پیشرفت کشور اهمیت می دهند موضوع سوادآموزی را در صدر برنامهها می دانند و بیسوادی را از نقص های جامعه بیان میکنند.
مقیمی با اشاره به طرح جدی مسئله سوادآموزی از سوی امام راحل و سخنان مقام معظم رهبری در مورد اهمیت علم و دانش تصریح کرد: اگر بخواهیم این دستورات محقق شود نباید در جامعه بیسواد داشته باشیم .
وی ادامه داد: امروز در شهر تهران 90 هزار نفر و در شهرستانهای استان تهران 162 هزارنفر بیسواد بین سنین 10 تا 49 سال وجود دارد که عدد خوبی نیست و به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش استان،فرمانداران،مدیران کل و روسای آموزش و پرورش در استان وظیفه داریم در ریشه کن کردن بیسوادی فعالیت خود را چندبرابر کنیم .
استاندار تهران با تاکید براینکه امروز مردم از مسئولان توقع دارند و دیگرانی که از بیرون به جامعه نگاه می کنند به یک نظام اسلامی می نگرند، گفت: برای ایجاد علاقمندی به نظام اسلامی و پذیرش دیگران نسبت به این سبک از حکومت باید به سوادآموزی توجه کنیم.
مقیمی افزود: فرمانداران مسئولیتهای سنگینی در شهرستانهای خود به عهده دارند و باید در جهت حل مشکلات علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، رفاهی,عمرانی و سایر مشکلات اقدام کنند و در این راه از بسیج همه امکانات در شهرستانها استفاده کنند و آنچه مردم از مسئولان در شهرستا ها طلب میکنند باید محقق شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به اینکه برای ارتقای سطح نیروی انسانی که مهمترین سرمایه کشور است باید در ریشه کن کردن بیسوادی و توجه به آموزش و پرورش اقدام کنیم، گفت: دو موضوع رفع بیسوادی و اهمیت آموزش و پرورش برای ما حیاتی است و فرمانداران باید در رفع مشکل بیسوادی 250 هزار نفر در استان تهران اقدام کنند و در این راه حدود 60 هزار نفر در هر سال در دولت دوازدهم باید در استان باسواد شوند.
مقیمی به امکاناتی که در هر یک از شهرستانها برای رفع بیسوادی میتواند مورد استفاده قرار بگیرد اشاره کرد و افزود: به عنوان نمونه در شهر تهران که 90 هزار بیسواد وجود دارد ،22 منطقه شهرداری و امکانات مختلفی میتواند به کار گرفته شود تا فرماندار با بهره مندی از آنها در جهت رفع بیسوادی وارد شود.
وی به هریک از فرمانداران دستور داد تا برنامه اقدامات خود را در مورد رفع بیسوادی هر 15 روز یکبار جمع آوری کرده و در گزارشی 3 ماهه به شورای آموزش و پرورش استان ارائه دهند.
استاندار تهران بر تقسیم کار میان همه دستگاهها در شهر و شهرستانهای تهران در جهت رفع بیسوادی تاکید کرد و گفت: در این طرح همه باید وارد شوند و در شهرستانها، شوراهای شهر و روستا و دهیاران میتوانند همکاری زیادی داشته باشند تا 160 هزار بیسواد در 13 شهرستان استان تهران که به طور متوسط 12 هزار بیسواد در هر شهرستان است، باسواد شوند که در ادامه آن شاهد رفع مشکلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی هستیم.
مقیمی با تاکید بر اهمیت موضوع سوادآموزش و لزوم حضور همه فرمانداران در جلسه این شورا تصریح کرد: بهره مندی از ظرفیت" سمن ها" و امکانات بخش های عمومی و گروههایی که علاقمند به همکاری در راستای رفع بیسوادی در استان هستند می تواند در رفع این مشکل کمک رسان باشد.
وی گفت: با شهرداران قرار گذاشتیم به ساختمانهای غیرایمن پایان کار ندهند و امروز فرمانداران قرار میگذاریم که در دولت دوازدهم شهرستان های استان از بیسوادی مرتفع شود.
گفتنی است؛جلسه شورای سواد آموزی استان تهران با حضور محمد حسین مقیمی استاندار، باقر زاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور ،حسن بیگی سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری،شهریور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری،باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران،فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان و فرمانداران استان و جمعی از مدیران آموزش و پرورش استان تهران برگزار شد.
انتهای پیام/