صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۶
آنا گزارش می‌دهد

سازماندهی لیدرهای آشوبگر برای اغتشاش در شهرها

هفته گذشته، برخی از تجمعات با شعارها یا اعمال ساختارشکنانه و خشونت آمیز به حاشیه رفت و فرصت طلبان مهلت موج سواری پیدا کردند.
کد خبر : 247436

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، یک سالی هست که با توجه به رکود اقتصادی، ناتوانی دولت در رفع مشکلات مردم و همزمان ظهور برخی فسادها در بدنه مدیران دولتی در سراسر کشور تجمعات اعتراضی افزایش چشمگیری داشته است، مردم عادی معترض در بخش‌های مختلف اعم از کارگران، معلمان و برخی دیگر از اقشار به خاطر مطالبات به حق خود دست به تجمع زده اند.



از سوی دیگر طلبکاران موسسات مالی و اعتباری هم با توجه به سوء مدیریت دولت در بخش نظارتی به این جمعیت مطالبه گر در برگزاری تجمعات اضافه شدند.



در همین حال رکود اقتصادی هم موجب تشدید تجمعات به بهانه عدم پرداخت حقوق کارگران یا بیکار شدن جمع کثیری از آنان شد.



همچنین اعلام خبر احتمال قطع یارانه بیش از 30 میلیون ایرانی و پیشنهاد افزایش قیمت بنزین به 1500 تومان فضای روانی جامعه را به سمت اعتراض و مطالبه گری هدایت کرد.



قطعا این مطالبات مردم به حق است و تا کنون هم این تجمعات بدون هیچ خشونتی برگزار می‌شده است، کافی است سابقه تجمع اقشار مختلف در برابر مجلس شورای اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را در یک سال گذشته بررسی کنید، چیزی که مشاهده می‌کنید این است که در همه این تجمعات مردم مطالبات به حق خود را مطرح کرده اند و اقدام به سردادن شعار و صدور بیانیه و قطعنامه کرده اند اما در هیچ کدام این اعتراضات نه کسی سنگ پرانی کرده نه شعار ساختار شکن داده و نه دست به تخریب اموال عمومی زده است.


اما هفته گذشته بعد از ماه‌ها غفلت مسئولان از رسیدگی به موقع به مشکلات اقتصادی مردم، برخی از این تجمعات با شعارها یا اعمال ساختارشکنانه و خشونت آمیز با فرصت طلب معاندان نظام به حاشیه رفت.



گروهک های معاند مانند منافقین، دشمنان قسم خورده ایران اسلامی مانند وهابیت، و ضد انقلاب خارج نشین مانند عوامل برخی کانال‌های تلگرامی به صورت آشکار وارد صحنه شدند و از حمایت‌های مادی و معنوی برای شورش‌گری در ایران اسلامی دریغ نکردند، تلاش‌هایی که از همان آغاز کار رویکرد مسلحانه را لحاظ کرده بود و به مردم آموزش ساخت بمب دستی می‌داد.


قابل انکار نیست که در این میان برخی از مردم هم به دلیل هیجانات پیش آمده در جریان اعتراضات و داشتن مطالبات به حق فریب اغتشاش‌گران را می‌خورند و دنباله روی آنها می‌شوند.


در همین حال منابع آگاه خبر از دستگیری چندین لیدر اغتشاش‌گر که از تهران به شهرستان‌ها مامور شده بودند در شهرهای مختلف دادند که نشان از سازماندهی یک اقلیت محدود برای هدایت اغتشاشات و شعله ور کردن احساسات مردم با هدف ادامه دار شدن آشوب‌های خیابانی است و در همین راستا باید مردم هوشیار باشند.


اغتشاشات اخیر چند وجه مشترک با نمونه های سالهای گذشته مانند فتنه 88 یا حوادث کوی دانشگاه 78 دارد، نخست حمایت مقامات رسمی کشورهای بیگانه و رسانه های وابسته به آنان از جمله آمریکا و انگلیس، دوم فعال شدن عوامل داخلی گروه منافقین و حمایت سران فاسد این سازمان منفور از آشوبگران، سوم فعال شدن سلطنت‌طلبها برای تشویق و ترغیب مردم به آشوبگری و خط دهی اغتشاشات و چهارم تلاش برای کشاندن آشوب‌ها به فاز مسلحانه بوده است.


اما مهمترین وجه اشتراک اغتشاشات اخیر با نمونه‌های قبلی این است که این اغتشاشات نیز با حضور مردم محکوم به شکست خواهد بود و می‌تواند بیش از پیش موجب تحکیم و انسجام ملی شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر