اعتیاد زنان را به موجودی بیعاطفه و نامتعادل تبدیل میکند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مینو اصلانی با بیان اینکه بسیج زنان کشور به همه اقشار مختلف جامعه خدمات رسانی کرده و آموزش میدهد، افزود: اعتیاد پدیده ای نگران کننده است، با توجه به اینکه سن مصرف مواد مخدر و روان گردانها کاهش یافته، دختران جوان نیز برای مدگرایی و انجام برخی رفتارهای هنجارشکن به سمت استعمال این مواد روی آوردهاند. همچنین به خاطر این معضل نگران کننده، بسیج زنان وظیفه خود میداند که در این عرصه بیشتر وارد عمل شده و با آن مقابله کند.
وی ادامه داد: در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، برگزاری جلسات مختلف با خانوادهها و نهادها در دستور کار برنامههای بسیج زنان قرار دارد.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور افزود: در جامعه امروزی ارزشهای نوجوانان و جوانان در مقایسه با گذشته دچار تغییراتی شده، اعتقاد و ایمان ضعیف و روابط آزاد با جنس مخالف از سوی برخی از آنان باعث شده تا دختران جوان به راحتی به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی روی بیاورند.
به گفته اصلانی، زمانی که مواد مخدر جدید برای لاغری به دختران جوان پیشنهاد میشود آنها بدون هیچگونه بررسی در این زمینه به مصرف آن روی میآورند، برخی از دختران نیز به قدری زیبایی برایشان اهمیت دارد که حاضرند برای زیبا شدن مواد مخدر صنعتی و مواد محرک استفاده کنند، در حالیکه هیچ ماده مخدری وجود ندارد که انسان را زیبا کند.
وی افزود: وقتی زنان دچار اعتیاد میشوند آسیب اجتماعی شدیدتری در انتظار آنان بوده زیرا پذیرش یک زن معتاد در جامعه بسیار سختتر از مردان معتاد است، بنابراین تلاش میکنند اعتیاد خود را پنهان کنند، زنان عمدتا برای ترک و درمان اعتیاد دیرتر از مردان اقدام میکنند، حمایت اجتماعی و خانوادگی از زنان معتاد برای ترک اعتیاد کمرنگ است و آنها با مشکلات بسیاری برای درمان مواجه هستند.
اصلانی با تاکید بر نقش خانواده در پیشگیری از اعتیاد تصریح کرد: خانواده به عنوان مهمترین عامل در این زمینه نقش دارد، در این رابطه خانواده هم میتواند نقش بازدارنده ایفا کند و هم نقش اجرا کننده داشته باشد.
انتهای پیام/