صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۷ - ۱۲ دی ۱۳۹۶
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

نشنیدن دغدغه‌های مردم از سوی دولت اعتراضات را به خیابان کشاند

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت دغدغه‌های مردم را نشنید و این امر منجر به اعتراضات خیابانی شد، گفت: اما اینکه دشمنان از وضعیت فعلی ما به سود خود بهره‌برداری کنند، طبیعی است.
کد خبر : 247264

فرهاد فلاحتی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره تجمعات اعتراضی مردم اظهار داشت: مردم دغدغه‌ای دارند که دولت نشنید. دولت به سروصدای مردم در ارتباط با گرانی‌ها و لزوم تنظیم بازار، لزوم ایجاد اشتغال و مهیاسازی فضای تولید و کسب وکار و سایر مسائل بی‌توجهی کرد. اینها دغدغه مردم بود و جایی برای اعلام آن وجود نداشت. این امور سبب شد که اعتراضات به خیابان‌ها کشیده شود.


وی ادامه داد: دولت به مجلس می‌آمد و به آماری بر روی کاغذ اشاره می‌کرد که در زندگی مردم ملموس نبود. علاوه بر این حذف یارانه‌های مردم در لایحه بودجه 97 و افزایش قیمت حامل‌های انرژی نگرانی‌هایی را برای مردم ایجاد کرد که سبب بروز این واکنش‌ها شد.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: اما اینکه دشمنان بهره‌برداری خود را از موضوع داشته باشند طبیعی است. همیشه اینگونه بوده است. همیشه زمانی که مردم مسائل صنفی خود را مطرح کرده‌اند، دشمنان موضوع را به مخالفت با نظام گره زده‌اند. در شرایط فعلی نیز شاهد چنین روندی هستیم. افراد سودجویی وارد اعتراضات مردم شده‌اند و نیروهای نفوذی و معاندی که تربیت‌شده و مزدور دولت‌های غربی هستند، به تخریب اموال عمومی و ایجاد آشوب می‌پردازند.


فلاحتی با بیان اینکه مدل تجمعات اخیر بی‌شباهت به مدل فتنه 88 نیست، گفت: فتنه 88 به بهانه انتخابات شکل گرفت و تجمعات اخیر به بهانه دغدغه‌های اقتصادی مردم ایجاد شده است. قدر مسلم در فضایی که غبارآلود است، دولت نمی‌تواند وظایف خود را به درستی انجام دهد. مردم بدانند که دولت صدای آن‌ها را شنیده و باعث سوءاستفاده دشمنان نشوند.


وی در پاسخ به این سوال که کانال‌های و رسانه‌های معاند تا چه اندازه در هدایت تجمعات و اعتراضات سهیم بوده‌اند، اظهار کرد: در تمام آسیب‌های اجتماعی متاسفانه لجام‌گسیختگی رسانه‌ای ما ایجاد مشکل می‌کند. فضای رسانه‌ای ما کاملا ناایمن است و تصور نمی کنم در هیچ کجای دنیا چنین فضای رسانه‌ای وجود نداشته باشد.


نماینده مردم قائنات ادامه داد: تنها مشکل فضای رسانه‌ای ما تجمعات اخیر نیست؛ بلکه رسانه‌های ما در مباحث اخلاقی، شایعه‌سازی و شبهاتی که بدون پاسخ رها می‌شوند، دچار مشکل است. در فضای تجمعات اخیر کانال‌های مشخصی مداخله می‌کنند. اتاق‌های فکری که سال‌های سال در خارج از کشور مانور داده و سعی در ایجاد تغییر در کشور دارند نیز وارد شده‌اند.


عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راهکار حل مشکل در دست خود ماست، تاکید کرد: وزارت فناوری و ارتباطات و مجموعه نظام باید در این مساله ورود پیدا کند. البته تنها راه حل مشکل فیلتر کانال ها و شبکه ها نیست؛ مدیریت درست تا حد زیادی از بروز مشکلات جلوگیری می کند.


وی اضافه کرد: زمانی که در فضای مجازی شایعه‌ای منتشر می شود ما چه می کنیم؟ پس از مدتی منشاء آن را به حال خود رها می‌کنیم؛ بدون اینکه با آن برخورد کنیم.


فرهاد فلاحتی در پایان تاکید کرد: حق با مردم است اما هرگونه تحصن و تجمع باید زیر نظر قانون انجام شود و کانال‌های تلگرامی مجرای مناسبی برای صدور مجوز تجمع نیستند.



انتهای پیام/

ارسال نظر