انتقاد از نگاه دکوری صدا و سیما به مردم/ در کنار مطالبات بر حق تودههای معترض ایستادهایم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متن این بیانیه به شرح زیر است: تجمعات و اعتراضات مردمی در سراسر کشور نشانه احساس تکلیف مردم است. مردمی که سالها رنج مبارزه برای آرمانهای انقلاب را کشیدهاند امروز باید برای برآورده شدن اولیات اقتصادی و معیشتیشان دست به اعتراض بزنند و در عوض جواب اعتراض شان باتوم و گاز اشک آور باشد. آیا غیر این است که علت اعتراض مردم مشکلات معیشتی و بدتر از آن لال شدن مسئولان است؟ کدام آیین انسانی اجازه میدهد مردمی که درد نان دارند را همانند آشوبگران سرکوب کنیم؟
بیشک بیعرضگی و بیارادگی مسئولین جمهوری اسلامی، باعث شده است که برخی مردم نسبت به اصل انقلاب اظهار پشیمانی کنند. انقلابی که با شعارهایی متعالی چون عدالت، آزادی و استقلال، با اراده مردم، با هدف نجات مستضعفین عالم کلید خورد، و صدها هزار جوان خونشان را پای این انقلاب ریختند، متاسفانه امروز به این جا رسیده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه طی سالهای اخیر به جای رفع و برخورد با علتها، خفه کردن معلولها رواج پیدا کرده است آیا بهتر نیست به جای کتک زدن و بازداشت مردم کوچه و خیابان، مفسیدین اقتصادی و کسانی که کار را به اینجا رسانده اند محاکمه کنیم؟آیا بهتر نیست، مدیران فاسد را که مسبب این وضعاند، در انظار مردم مجازات کنیم؟
جایگاه مدعیالعموم به عنوان حامیان حق و مردم در برخورد با مسببین این فاجعه کجاست؟ آیا این رفتار غیر از این را نشان میدهد که مدعیالعموم فقط در موارد سیاسی رگ گردنش باد میکند؟
بارها به شما هشدار دادهایم که معیشت مردم، استقلال و آزادی آنها با رفتارهای ناشایست و مستکبرانه برخی مسئولین در حال محدود شدن است اما به جهت دور بودن از مردم و عدم آگاهی از درد آنها، مشکلاتشان را فهم نکردید و فقط در راستای منافع خود قدم برداشتید.
متاسفانه طبق شواهد ثابت شده است که مردم، پابرهنگان و ولی نعمتان نظام نیستند، این اولین بار نیست که با اعتراضات مردمی به صورت امنیتی برخورد میشود و احدی از بالانشینان نسبت به جایگاهش پاسخگو نمیشود، با این حال باید ترسید از آن وعده امام و یوم الله که دوباره به دست همین مردم ساخته میشود و اگر این اعتراضات سبب اصلاحات اساسی نشود، وضع از این نیز فاجعه بارتر خواهد بود.
ضدّانقلاب آن مدیر پررو و اشرافی و بیخاصیت و یقه بسته و خستهای است که این بلا را به سر مردم آورده است، نه آن کارگری که روز را از خانه بیرون میرود تا چشمش به چشم گرسنه همسر و فرزندش میافتد.
اعترضات اخیر مردمی حاصل انباشت احساس تبعیض در جامعه، همراه با عدم تناسب قدرت خرید با منابع تامین نیازهای اساسی به دلیل رکود تورمی و از طرفی کاهش شدید سرمایه اجتماعی در جامعه به دلیل تفاوت معنادار درآمدها و همچنین انباشت فقر و بیکاری جوانان در خانوادهها است.
وضعیت بد اقتصادی، تبعیض و نابرابریها، اختلاسها، دزدیهای قانونی، وعدههای پوچ و توخالی دولت و مسئولین، گرانیهای روزافزون و بیکاریهای پی در پی و بیتفاوتی مسئولین و عدم پاسخگویی، اینها مشکلات واقعی است که مردم با آنها دست و پنجه نرم میکنند و کمر قشر ضعیف جامعه را می شکنند درحالی که مسئولین چشم خود را بر واقعیت بستهاند و هر ازگاهی مردم را با وعدههای دروغین دلخوش میکنند و وجود مشکل را انکار کرده تا آنجا که آقایانی که خود را فرمانده اقتصاد مقاومتی میدانند اعلام میکنند "تمام شاخص های اقتصادی کشور جهت خوب را نشان میدهد."
از طرفی متاسفانه صدا و سیما به مردم نگاهی دکوری دارد. رسانه ملی از حضور مردم در انتخابات و راهپیماییها در دفاع از انقلاب گزارش میگیرد، اما تجمعات همان مردم را پوشش نمیدهد. چرا رسانه ملی یک خبر در هیچ یک از بخشهای خبری از تجمعات دیروز منتشر نکرده است؟ رسانه ملی مگر روابط عمومی ادارات و ارگانهای حاکمیتی شده است. وظیفه بیان و مطالبه مسائل و مشکلات مردم را از مسئولان با کیست؟ محافظهکاری رسانه ملی، فرصت را به رسانههای ضدانقلاب میدهد تا نقش دایه دلسوزتر از مادر را برای آنها بازی کنند.
اگر اقشار ضعیف جامعه تریبون ندارند، مقصر کیست؟ مردم بیش از آنکه از مشکلات و فشار و وجود فساد و بدعهدیهای داخلی و خارجی ناامید شوند از لاپوشانی و محافظهکاری رسانه ملی ناامید میشوند.
در پایان جنبش عدالتخواه دانشجویی اعلام میدارد، به حکم تکلیف و با افتخار، در کنار مطالبات بر حق تودههای معترض ایستاده است.
انتهای پیام/