صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۰ - ۰۸ دی ۱۳۹۶
دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان:

دشمنان از پیشرفت ایران واهمه دارند/ لزوم تبیین وقایع مهم نظام برای بصیرت افزایی جوانان

دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان معتقد است اتفاقات پس از انتخابات 88 باید تبیین و تحلیل شودتامردم برای فتنه‌هایی که دشمنان برای آینده کشور برنامه‌ریزی کرده‌اند، آماده باشند.
کد خبر : 246471

رضا کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره انتخابات ریاست جمهوری سال 88 اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران پس از سه دهه موفقیت در اداره کشور و دخالت مردم در این مدیریت و مردم سالاری کامل و بدیع انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کرد.


وی افزود: چند نکته در این انتخابات مهم بود یک اینکه انتخابات در منطقه‌ای برگزار می‌شود که بسیاری از کشورهای شیخ‌نشین مستبد هنوز چیزی به اسم انتخابات و دخالت مردم در مدیریت کشور را تجربه نکرده‌اند. نکته دوم نگاهی است که استکبار جهانی غرب به ویژه آمریکا علیه جمهوری اسلامی داشت و صحبت‌هایی علیه جمهوری اسلامی کرد که با درصد مشارکت بالای مردم در انتخابات 88 قطعا مخاطبین آن حرف‌ها، دیگر آن را قبول ندارند و دچار شبهه می‌شوند و این موضوع برای این کشورها گران تمام می‌شود.


دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: در آن برهه جریانی ایجاد شد که این جریان، تکیه بر توان داخلی داشت، از استکبار و ایادی استکبار نمی‌ترسید، بر جوانان انقلابی تکیه داشت و در حوزه‌های مختلفی مانند هوا فضا، هسته‌ای، نانو و ... به توفیقاتی نیز دست پیدا کرد. این گفتمان برای کشورهای غرب خطرناک بود. از طرف دیگر در داخل کشور گروه‌هایی وجود دارند که دل در گرو غرب بسته‌اند که با پیروزی و توفیقات کشور، این گروه شکست خواهند خورد و ایدئولوژی آنها به خطر می‌افتد.


این دانشجوی فعال سیاسی همچنین بیان کرد: بعد از مشارکت بالا، بین مردم همبستگی برای تعالی و پیشرفت کشور به وجود آمد که خاری در چشم دشمن شد و سعی کردند این اتحاد و عزم راسخ مردم را از بین ببرند. نظام جمهوری اسلامی در آن برهه به ارتفاعی در کوه آرمانها رسید و دشمنان داخلی و خارجی تاب دیدن این توفیقات را نداشتند. به همین دلیل یکسری وقایع پس از انتخابات 88 رخ می‌دهد تا بتواند ذره‌ای از این ارتفاع کم کند که متاسفانه با ایجاد فتنه‌ای تا حدودی موفق شدند.


وی افزود: برخی ساده‌لوحان و خائنین داخلی به کمک دشمنان ایران در خارج، کشور را از حلاوت صعود به قله‌های پیشرفت بازداشتند و موجب ناراحتی مردم شدند.


کارگر درباره حضور دانشجویان در صحنه‌های سیاسی در سال 88 گفت: پس از انتخابات آن سال و به وجود آمدن فتنه، دانشجویان در هر دو طیف حضور داشتند و امکان نفی این موضوع نیست. سه دسته از دانشجویان در آن برهه وجود داشتند. بعضی دانشجویان دلبسته نظام و انقلاب بودند و پای اعتقادشان در برابر تهمت‌ها، دورغها و ناملایماتی که به نظام وارد می‌شد ایستادند و مقاومت کردند. گروه دیگری از دانشجویان که تعدادشان بسیار قلیل بود با نظام و انقلاب عداوت داشته و دارند. گروه سوم عده‌ای از دانشجویان بودند که برخلاف گروه اول بصیرت کافی نداشتند و در این فضای غبارآلود نتوانستد خودی را از غیرخودی تشخیص دهند و به وسیله خائنان داخلی و دشمنان خارجی گمراه شدند البته تعدادی از آنها بعدها که متوجه شدند نیات افراد چیست از آنها روی گرداند.


دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اظهار کرد: برخی مردم که انتخاب نادرست کردند یا در مسیر نادرست قرار داشتند و مردم انقلابی، پس از هتاکی عده‌ای به ساحت اباعبدالله(ع)، امام راحل(ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و به خطر انداختن کیان کشور، وارد صحنه شدند و پاسخ سنگینی به فتنه‌گران دادند و در 9 دی تجمع کردند و به این هتاکی و فتنه اعتراض کردند و با موضع گیری صحیح آن را در نطفه خفه کردند و شجاعانه راه خود را از آنها جدا کردند.


وی گفت: مردم در 9 دی راه درست را انتخاب کردند و به دشمنان اعلام کردند هرکس در برابر این نظام و انقلاب بایستد پاسخ دندان‌شکنی از مردم ایران دریافت می‌کند. ملت جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مهم و حیاتی، انتخاب‌های درستی انجام داده‌اند و این افتخاری است که مردم با هر سلیقه و دیدگاهی، با هر کس که گوشه چشمی به کشور داشته باشد ایستادگی می‌کند.


این دانشجوی فعال سیاسی با بیان اینکه وقایع سال 88 مانند دیگر گذرگاه‌های سخت در عمر نظام اثراتی داشت افزود: یکی از این اثرات این بود که دشمن متوجه شد به آسانی نمی‌توانند به نظام ضربه بزنند و مردم ایران حامی سرسخت نظام هستند. در کشورهای دیگری هم مانند این واقعه اتفاق افتاده که موجب سقوط نظام‌ شده است ولی در ایران به برکت خون شهدا، باورها ،آرمانهای مردم و بصیرت و شجاعت ملت به ویژه جوانان، اجازه این کار داده نمی‌شود.


کارگر درباره لزوم تبیین وقایع سال 88 بیان کرد: اتفاقات فتنه، ارکان تشکیل دهنده آن، مقاومت و درایت مقام معظم رهبری، نقش مردم در شکست دشمن و... باید تبیین شود چرا که باید نقاط قوت و ضعف خودمان و دشمنان را بشناسیم کما اینکه مطمئنا دشمنان هم نقاط ضعف ایران را مورد موشکافی قرار می‌دهند. علاوه بر تبیین باید تحلیل شود و برای هجمه‌های آینده آماده باشیم.


وی در پایان گفت: رسالت جنبش دانشجویی تبیین و تحلیل وقایع مختلف کشور است تا به سعادت و تعالی جمهوری اسلامی که منادی حق در دنیا باشد کمک کند. البته این موضوع نباید معطوف به اتفاقات انتخابات سال 88 باشد تا اگر اتفاق و فتنه دیگری در کشور رخ دهد جنبش دانشجویی بتواند با بصیرت عمل کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر