صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۶

تدوین 595 برنامه کاهش آسیب‌های اجتماعی در 30 استان کشور/ اختصاص 400 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای برنامه‌ها

معاون رئیس سازمان اجتماعی کشور از تخصیص کامل 400 میلیارد تومان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی خبر داد و اعلام کرد: در این راستا ۵۹۵ برنامه از ۳۰ استان دریافت شده و مورد تائید سازمان اجتماعی کشور قرار گرفته است.
کد خبر : 246356

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نشست مشترک مسئولان ستادی وزارت کشور، ذی​حسابان، مدیران کل امور اداری، مالی و مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری‌های سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد.


تقی رستم‌وندی، معاون وزیر و رئیس سازمان اجتماعی کشور هدف از تشکیل نشست مشترک مدیران مالی و امور اجتماعی استانداری‌ها را تشریک مساعی در حل گره‌های مالی و تنگنا‌های بودجه‌ای در مسیر قانونی به منظور سرعت بخشیدن به اجرای طرح‌های امور اجتماعی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اعلام کرد.


رئیس سازمان اجتماعی کشور خطاب به مدیران عالی استانداری‌ها گفت: تسهیل گری در اختصاص اعتبارات و سرعت بخشیدن به طرح‌های در دست اقدام دفاتر امور اجتماعی استانداری‌ها با نگاهی انسانی و اخلاقی، درخواست ما از ذیحسابان استانداری‌ها با رعایت قانون گرائی است.


رستم وندی با ذکر بیانات مقام معظم رهبری در جلسه پنجم شورای اجتماعی کشور افزود: انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی از نهاد‌های فعال در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی کشور انجام کار اساسی و تحول جهادی در کنترل این آسیب هاست.


وی با بیان گزارشی از آسیب‌های جدی در حوزه‌های مختلف اجتماعی گفت: همکاران مالی در استانداری‌ها از ظرفیت‌های قانونی در حوزه کاری خود اطلاعات بیشتری دارند و انتظار می‌رود این ظرفیت‌ها را به همکاران خود در دفاتر امور اجتماعی استان‌ها منتقل کنند تا شاهد تحول در اجرای طرح‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف از جمله اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی مسائل اخلاقی و مناطق حاد بحرانی باشیم.


رستم وندی از مدیران دفاتر امور اجتماعی استانداری‌ها خواست اقدامات خود را در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی مستندسازی کنند.


وی گفت: یکی از شاخص‌های ارزیابی فعالیت مدیران حوزه اجتماعی استانداری‌ها مستندسازی فعالیت‌هاست.


اختصاص بودجه ویژه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی


در ادامه این جلسه معاون سازمان اجتماعی کشور گفت: برای مقابله جدی و موثر با آسیب‌های اجتماعی باید تشکل‌های غیر دولتی را تقویت و زمینه مشارکت آن‌ها را در طرح‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی بیش از پیش فراهم کنیم.


محبوبی افزود: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ۵۹۵ برنامه از ۳۰ استان دریافت شده و مورد تائید سازمان اجتماعی کشور قرار گرفته است.


وی با اعلام تخصیص صد در صدی اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی طرح‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی در سال ۹۶ گفت: نیمی از این مبلغ برای ساماندهی مناطق حاشیه شهر‌ها در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است.


محبوبی تسهیل گری، تسریع در تخصیص منابع، نظارت بر عملکرد دستگاه ها، مستند کردن فعالیت‌ها از طریق تهیه گزارش‌های مکتوب و مصور و پایش نتایج را پنج خواسته مهم حوزه اجتماعی از حوزه امور اداری مالی وزارت کشور برشمرد و افزود: استفاده از تشکل‌های مردمی غیر دولتی از طریق تقویت این نهاد‌ها در پیشبرد مبارزه با آسیب‌های اجتماعی بسیار اثرگذار خواهد بود.


وی گفت: باید ریشه آسیب‌ها را شناسایی کنیم تا مداخلات تاثیر عمیق تری داشته باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر