صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۳ - ۰۷ دی ۱۳۹۶
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند:

باید نقش افراد در فتنه 88 روشن شود/ عده‌ای قصد دارند فتنه88 را بی‌اهمیت جلوه دهند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند تاکید کرد: جنبش دانشجویی باید حوادث88 را چه در عرصه کشور چه در عرصه دانشگاه، هر ساله و به مناسبت‌های مختلف به ویژه یوم‌الله 9 دی برای بدنه دانشجوی کشور تبیین و روشن کند.
کد خبر : 246292

علیرضا تسلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، انتخابات را مظهر مردم‌سالاری دینی دانست و اظهار کرد: مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 به نقطه اوج خود در سالیان پس از انقلاب اسلامی رسید. مشارکتی که در جهان امروز بلا شک بی‌بدیل و بی‌سابقه است. انتخابات 88 با این میزان مشارکت به خودی خود پتانسیل و ظرفیت بالا برای کشور و برگ زرین افتخار آمیزی در کارنامه جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شد.


وی افزود: عده‌ای از روی عمد، برخی از سر کینه و برخی دیگر نیز از سر جهالت در معرکه‌ای وارد شدند که نهایت آمالشان لکه‌دار کردن رای اکثریت، جمهوریت نظام و دست‌اندازی نامشروع به قدرت شد و به دنبال کودتای مخملی علیه انقلاب اسلامی بودند. آنها نه تنها سرمایه عظیم کشور را به نابودی کشاندند، بلکه علیه منافع ملی نیز اقدام کردند.


این فعال دانشجویی همچنین ادامه داد: این کار محقق نمی‌شد مگر با فتنه‌ای عظیم با مشارکت طیف‌های گوناگون معارض نظام. این طیف از سروش تا گوگوش امتداد داشت و تحت هدایت مثلث امریکایی انگلیسی و صهیونیستی بود.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند درباره نقش جنبش دانشجویی در تبیین حوادث سال 88 بیان کرد: نقش عمده و بی‌بدیل در دانشگاه برای تبیین و شفاف‌سازی فضای غبارآلود فتنه برعهده جنبش دانشجویی است. نیاز است این حوادث چه در عرصه کشور چه در عرصه دانشگاه، هر ساله و به مناسبت‌های مختلف علی‌الخصوص یوم‌الله 9 دی برای بدنه دانشجوی کشور تبیین وروشن شود، که چه اتفاقاتی افتاد؟ چه دستهایی دخیل بودند؟ تا عده‌ای چند سال بعد به فرموده مقام معظم رهبری "جای جلاد و شهید را عوض نکنند" و طلبکار باشند، در حالی که خودشان مقصر و مجرم اصلی بودند.


تسلیمی با بیان اینکه در طول عمر انقلاب اسلامی هرجا ضربه‌ای به نظام وارده شده به دلیل محافظه‌کاری و مصلحت‌سنجی‌های نابجا بوده است افزود: عده‌ای می‌گویند فتنه تمام شده است، سران فتنه در حصرند و نباید نمک لای زخم پاشید، قضیه را مسکوت بگذارید و تنش زدایی کنید. جنبش دانشجویی به هیچ وجه نباید زیر بار این استدلال‌های بی‌پایه و اساس برود. اگر تسلیم این استدلالها شد عملا به تیغ محافظه‌کاری گردن نهاده است و اگر جنبش دانشجویی به عنوان اصلی‌ترین بدنه گفتمانی کشور دچار آفت محافظه‌کاری شود، امیدی به روشن‌گری و مطالبه‌گری نیست.


وی گفت: جنبش دانشجویی با قدرت و بدون اعتنا به زمزمه‌های مصلحت‌اندیش محافظه‌کار، باید شروع به گفتن حقایق کند. حقایق همه افراد باید بیان شود چه آنکه روزی یار دیرین امام بوده و روزگاری نیز از سران و ساکتین فتنه بوده است، چه افرادی که وسط میدان بودند. باید نقش تک تک افراد روشن شود. آگاهی حق دانشجویان است اگر آنچه در صحنه رخ داده است برای دانشجویان تبیین نشود دست‌هایی که در کار هستند، مطالب تحریف شده و خلاف حقیقت را در ذهن دانشجویان القا می‌کنند و نظام را بدهکار و مقصر نشان می‌دهند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند درباره حضور مردم در حماسه نه دی اظهار کرد: این حضور اصل بی‌بدیل در جامعه ایران اسلامی را نشان داد و آن غیرت دینی مردم بود که در مقابل هتاکی‌ها، ولنگاری و پرخاشگری‌ها به‌پا خواست و آتش فتنه را پس از هشت ماه خاموش کردند و اجازه جولان به متجاوزین به حقوق ملت و دشمنان مردم‌سالاری ندادند.


به گفته تسلیمی مردم اگر چندین ماه نظاره‌گر رفتار آشوبگران بودند، جسارت و توهین به ساحت حضرت سید‌الشهدا را به هیچ‌وجه برنتابیدند و طومار فتنه را در هم پیچیدند نقشی که خیلی از خواص از پس ایفای آن بر نیامدند و در آن مردود شدند، اجرا کردند.


این فعال دانشجویی همچنین درباره نقش جنبش دانشجویی در حوادث فتنه گفت: غیر قابل انکار که تشکل‌های دانشجویی در سال88 یک سر قضیه بودند. چه در ایجاد بحران و آشوب‌آفرینی، چه در مواجهه با عناصر خودفروخته و ضد انقلاب.


وی افزود: عده‌ای از دانشجویان در نقش کاتالیزور برای انقلاب مخملی و به آشوب کشاندن دانشگاه و به خط کردن بدنه دانشگاهی جهت اردو کشی‌های خیابانی فعال شدند و عده‌ای در جهت حفظ اصالت نظام و پاسداری از رای توده مردم ایستادگی کردند. اگر ایستادگی دانشجویان در برابر تشنج‌آفرینی‌ها نبود، شاهد هرج و مرج‌های بیشتر و حتی تعطیلی سیستم آموزش عالی کشور بودیم.


تسلیمی در پایان گفت: طراحان شورش همه‌جانبه اشرافیت علیه جمهوریت، حساب گسترده‌ای بر روی محیط دانشگاهی باز کرده بودند و سناریوهای متنوعی برای همراه‌سازی بدنه دانشگاهی و ایجاد پیشاهنگی دانشجویان در جهت ساختارشکنی و آشوب‌آفرینی طراحی کرده بودند. ولی موضوع مهمی که از آن غافل بودند و در محاسبات خود نقش کمی برای آن قائل شده بودند حضور بدنه انقلابی دانشجویان در محیط دانشگاهی کشور است که همچون سدی در مقابل فتنه‌گران ظاهر شد و اجازه نفوذ و اختلال در دانشگاه را به آنان نداد و در رسیدن به اهداف ترسیم‌شده‌ آنها را ناکام گذاشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر