۹دی عیار ملت ایران را بالا برد اما برخی خواص رشد نکردند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر صالح اسکندری سرپرست اداره کل امور رسانههای دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با رادیو ایران با اشاره به حماسه تاریخی و تاریخ ساز ۹ دی گفت: تحلیل پدیدههای اجتماعی از منظر جامعه شناسی سیاسی مسبوق به شناخت دقیق و علمی متن و فرامتن حاکم بر پدیده و شناخت جامعهای است که آن پدیده در آن رخ داده است.
وی افزود: ۹ دی ۸۸ پس از یک سری اتفاقات ساختارشکنانه پس از انتخابات ریاست جمهوری در جمعه آخر ماه مبارک رمضان در نماز جمعه تهران، حرمت شکنی در ۱۶ آذر همان سال در دانشگاه تهران و در نهایت هتک مقدسات و اهانت به دستگاه عزاداری اباعبدالله الحسین علیه السلام در عاشورای ۸۸ رخ داد و موجب خروش بی سابقه مردم در دفاع از دین، مقدسات و نظام جمهوری اسلامی شد.
اسکندری با اشاره به برکات این اتفاق تاریخی و تاریخ ساز گفت: ۹ دی ۸۸ عیار ملت ایران را در فتنه و ابتلا و امتحانی که دچار شده بودند بالا برد و میزان شناخت سیاسی و بصیرت ملی را ارتقا داد.
سرپرست اداره کل رسانههای دانشگاه آزاد گفت: در فتنه ۸۸ باورمندی مردم به دفاع مومنانه نظام جمهوری اسلامی از رای و نظر مردم و جمهوریت نظام تقویت شد و اساسا ۹ دی ۸۸ دفاع از شخص خاصی نبود و حتی در راهپیمایی آن روز تصاویر رئیس جمهور وقت هم در راهپیمایی خیلی به ندرت مشاهده میشد.
وی با اشاره به انتخابات مختلف گفت: همانگونه که در سال ۷۶، ۹۲ و ۹۶ نظام از تحقق اراده عمومی در اداره کشور دفاع کرد در سال ۸۸ هم اولین پرچمدار دفاع از رای و نظر مردم و جمهوریت نظام شخص مقام معظم رهبری و نظام جمهوری اسلامی بود.
اسکندری گفت: ای کاش عیار برخی خواص کشور هم مانند وضعیت مردم در ۹ دی ۸۸ ارتقا پیدا میکرد. لکن امروز عده ای از این خواص هنوز دچار اشتباهات سابق هستند. امروز اگر مردم مشکلی دارند ناشی از عملکرد مسئولانی است که ۱۰ سال تمام اختیارات کشور را در دست داشتهاند و متاسفانه در موضع اپوزسیون قرار گرفتهاند و آنها باید پاسخگو باشند.
انتهای پیام/