صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۹ - ۰۱ تير ۱۳۹۴
از سوی اداره کل پزشکی قانونی استان تهران اعلام شد

کاهش ۷۵ درصدی فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج تا پایان اردیبهشت

در دو ماه نخست امسال ۱۴ مورد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج به مراکز پزشکی قانونی استان ارجاع شده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.
کد خبر : 24607

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان تهران، در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال 14 نفر در اثر مسمومیت با قرص برنج جان خود را از دست داده‌ا‌ند که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال 93 که تعداد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج 58 نفر اعلام شده بود 75.9 درصد کاهش یافته است.


از کل فوت شدگان ناشی از مسمومیت با قرص برنج در دو ماه نخست امسال 9 نفر مرد و 5 نفر زن بوده‌اند.


در اردیبهشت ماه امسال نیز تعداد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج با 73.6 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 نفر اعلام شده است.


آلومینیوم فسفاد که از آن برای ضد عفونی کردن و جلوگیری از آفت زدگی غلاتی چون برنج مورد استفاده قرار می‌گیرد، به نام‌های تجاری مختلفی همچون کوئیک فوس (Quickphos) و سلفوس (Celphos) وجود دارد که در ایران به نام قرص برنج مشهور است.


این قرص ظرف مدت 3 تا چهار ساعت سیستم تنفسی و قلب را دچار اختلال کرده و فرد در اثر مرگی دردناک خواهد مرد. در صورتی که فرد قرص برنج را بخورد یا بوی آن را استشمام کند دچار مسمومیت خواهد شد که اگر سم از بدن وی خارج نشود موجب مرگ وی خواهد شد.


دلایل اصلی مسمومیت با قرص برنج شامل مصرف اشتباه قرص موجود در برنج، مصرف قرص‌های قلابی توهم‌زا که دارای ترکیبات قرص برنج و یا خود قرص برنج هستند و مصرف جهت خودکشی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر