صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۰ - ۰۶ دی ۱۳۹۶

نانوابزار تشخیص ویروس زیکا، در انتظار تاییدیه FDA

شرکت نوپای نانودیسکاوری منتظر تایید سازمان غذا و داروی آمریکا است تا ابزار تشخیص ویروس زیکا را به بازار عرضه کند. این ابزار با استفاده از نانوذرات طلا ساخته شده‌ است.
کد خبر : 245895

به گزارش گروه علم و فناوری آنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، محققان دانشگاه فلوریدای مرکزی موفق به ارائه‌ روشی برای شناسایی سریع ویروس زیکا شدند. نتایج این پروژه قرار است در قالب یک شرکت تجاری‌سازی شود. کوترین هو، استاد رشته شیمی این دانشگاه، استارتاپی راه‌اندازی کرده است تا ابزاری ساده و سریع برای شناسایی عفونت حاصل از زیکا ارائه کند.
این فناوری به «D2DX» شهرت دارد و در آن از نانوذرات برای شناسایی آنتی‌بادی ضد زیکا در بدن بیمار استفاده می‌شود. این ابزار که توسط شرکت نانودیسکاوری (Nano Discovery) ساخته خواهد شد، مزایای متعددی نسبت به فناوری‌های رایج دارد.
این ابزار ساده و قابل حمل است و می‌توان آن را به مناطق دور دست منتقل کرد. این ابزار در مدت زمان 30 دقیقه ویروس ناقل بیماری را شناسایی می‌کند. این در حالی است که با استفاده از تجهیزات پیچیده و گرانقیمت فعلی، به‌دست آوردن نتایج، باید چند روز منتظر ماند.
برای انجام این آزمایش، تنها به چند قطره از خون بیمار نیاز است که به‌راحتی می‌توان از نوک انگشت دست گرفت؛ شبیه به فرآیند تست قند خون که با نوارهای رایج در بازار انجام می‌شود.
هو معتقد است که این فناوری را می‌توان برای شناسایی بیماری‌های مختلف به‌کار گرفت. از آنجایی که در حال حاضر ویروس زیکا یک تهدید تلقی می‌شود، این شرکت به دنبال استفاده از این فناوری برای شناسایی این ویروس است. حمایت مالی دپارتمان سلامت فلوریدا نیز در تسریع این پروژه نقش مهمی داشته است.
شرکت نانودیسکاوری منتظر سازمان غذا و داروی آمریکاست تا نتایج ارزیابی خود را درباره این فناوری ارائه کند. در صورتی که این استارتاپ بتواند تاییدیه این سازمان را دریافت کند، این ابزار به بازار عرضه می‌شود.


ژنگ می‌گوید: «من بسیار هیجان‌زده هستم که می‌بینم نتایج این پروژه به‌سوی تجاری‌سازی رفته است».


انتهای پیام/

ارسال نظر