مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به بهرهبرداری رسید
به گزارش خبرنگار آنا از مشهد، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در مراسم افتتاح پژوهشکدههای دانشکده پزشکی واحد مشهد در سالن اجتماعات این دانشکده گفت: مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد جزء مراکز نمونه تحقیقاتی علوم پزشکی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی و کشور است .
دکتر مهدی ملک نژاد با بیان اینکه پژوهشکده های دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد شامل 6 مرکز تحقیقاتی است، افزود: مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی، مرکز تحقیقات سلولی مولکولی بالینی، مرکز تحقیقات تجهیزات فناوری های سلامت، مرکز تحقیقات بازتوانی قلبی و ریوی، مرکز تحقیقات ژئومدیسین و مرکز تحقیقات فناوری های علوم اعصاب از جمله این مراکز است که در محل دانشکده پزشکی واحد مشهد مستقر هستند.
ملک نژاد با بیان اینکه امروز شاهد افتتاح مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هستیم ، اظهار کرد: در آینده نزدیک نیز سایر مراکز فوق فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
وی ایجاد این مراکز را گامی برای رسیدن به توانمندی های اساتید و کارکنان در زمینه تحقیقاتی دانست و خاطرنشان کرد : از این پس مراکز تحقیقاتی و پژوهشی خانه ای برای اساتید و دانشجویان جهت انجام کارهای تحقیقاتی می شود.
سرپرست مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی واحد مشهد نیز مساحت این مرکز را 445 متر مربع اعلام کرد و گفت: مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی واحد مشهد دارای سه بخش سلولی، مولکولی، بخش میکروب، انگل و قارچ و بخش فیزیولوژی حیوانات است.
دکتر سیما افشار نژاد افزود: اکنون در این بخش ها آزمایشگاه های ایمنولوژی ، ایمنوبیو شیمی ، علوم اعصاب ، کشت سلولی وتحقیقات میکروبی انگل و قارچ و ... در حال فعالیت هستند.
وی، توسعه و بکارگیری تولید علم و ایجاد ارتباط علوم پایه و بالینی و تشویق متخصصین برای انجام فعالیت های علوم پزشکی و همکاری و کمک به مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی را از اهداف این مراکز تحقیقاتی دانست و گفت: ارتباط دانشکده پزشکی با مراکز بالینی از جمله نقاط قوت این مراکز در انجام تحقیقات است.
افشار نژاد به برنامه های کوتاه مدت ، میان مدت و بلندمدت مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی واحد مشهد اشاره کرد و گفت: برنامه کوتاه مدت 6 ماهه که از آبان سالجاری شروع شده است تاکنون 80 درصد پیشرفت داشته و برگزاری کارگاه های تحقیقاتی نیز از اهداف میان مدت است که در این رابطه نیز ، اولین کارگاه در اسفندماه سالجاری برگزار خواهد شد.
وی تولید محصول جدید در حیطه علوم پزشکی را از اهداف بلندمدت این مرکز عنوان کرد و گفت: امیدواریم تا سال 95 علاوه بر تولید مقالات علمی پژوهشی و isi با کمک اساتید و دانشجویان بتوانیم به این هدف بزرگ دست یابیم .
این مراسم با حضور دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه از طریق ویدئو کنفرانس و جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشکده پزشکی برگزار شد.
انتهای پیام/