صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سردار کوثری:

کارشناسان نظامی دنیا می‌گفتند عبور از شلمچه امکان ندارد

جانشین قرارگاه ثارالله سپاه گفت: ارتش بعث عراق قبل از انجام عملیات کربلای ۴ توسط نیرو‌های ما، علاوه بر آنکه تمام توان داخلی خود را تجمیع کرد، به سراغ برخی عوامل خودفروخته گروه‌های سیاسی ایران رفت و از آن‌ها برای نشت اطلاعات این عملیات بهره برد.
کد خبر : 245452

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، سردار اسماعیل کوثری، با اشاره به فرارسیدن سالروز عملیات «کربلای 4»، اظهار کرد: بعد از دو عملیات موفقیت‌آمیز والفجر 8 و کربلای 1، دشمن تمام توان داخلی و خارجی خود را جمع کرد تا ببیند ایران برای عملیات بعدی خود (کربلای 4) چه برنامه‌ای خواهد داشت.
وی با بیان اینکه «پیچیدگی‌های زمین» و «عبور از رودخانه» 2 مسئله سخت پیش روی رزمندگان اسلام در جریان عملیات کربلای 4 بود، افزود: ارتش بعث عراق قبل از انجام عملیات کربلای 4 توسط نیرو‌های ما، علاوه بر آنکه تمام توان داخلی خود را تجمیع کرد، به سراغ «منافقین»، «برخی عوامل خودفروخته گروه‌های سیاسی ایران» و همچنین «سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و برخی دیگر از کشورها» رفت و از آن‌ها برای نشت اطلاعات این عملیات بهره برد.
جانشین قرارگاه ثارالله سپاه ادامه داد: بعد از آنکه عملیات کربلای 4 در ظاهر شکست خورد، دشمن بسیار مغرور شد؛ آن‌ها جشن‌های زیادی گرفتند و درجات زیادی به عنوان تشویقی به فرماندهان ارتش بعث داده شد.
سردار کوثری با بیان اینکه، چون عمده نیرو‌های ما در آن مقطع نیرو‌های «مردمی» بودند، باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیات بعدی (کربلای 5) را طراحی می‌کردیم، عنوان کرد: بعد از عملیات کربلای 4، ما به شدت بر روی نقاط قوت و ضعف خود کار کردیم و با جلسات متعددی که برگزار شد و بحث‌های گوناگون و منسجمی که مطرح کردیم، قرار بر این شد که ظرف مدت بسیار کوتاهی عملیات کربلای 5 طراحی شود.
وی خاطرنشان کرد: در همان زمان، ارتش بعث عراق کارشناسان نظامی آمریکا، شوروی، انگلیس و آلمان را به شلمچه برد و این کارشناسان نظر دادند که زمین شلمچه به لحاظ پدافندی بسیار مطمئن است؛ آن‌ها می‌گفتند شلمچه هم دارای پدافند‌های طبیعی پیچیده و هم دارای پدافند‌های مصنوعی است؛ اعتقاد داشتند هیچکس نمی‌تواند از آن رد شود، ولی رزمندگان ما در شب نوزدهم دی‌ماه سال 65 از زمین شلمچه عبور کردند.


عملیات آبی - خاکی «کربلای 4» در تاریخ 3 دی ماه سال 1365 در جزایر دهانه شمال غربی خلیج فارس به مدت 2 روز انجام شد.


منبع: میزان


انتهای پیام/

ارسال نظر