صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۸ - ۰۴ دی ۱۳۹۶
رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی

کسی عضو خبرگان ورزشی است که ۳ دقیقه نمی تواند درباره المپیک صحبت کند

رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی گفت: کسی عضو خبرگان ورزشی است که نمی‌تواند سه دقیقه درباره المپیک صحبت کند.
کد خبر : 245350

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا،‌اصغر رحیمی رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی در مورد استعفا از سرپرستی کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا گفت: «قرار نبود سرپرست کاروان باشم.‌جلسه‌ای برگزار شد و من در رسانه‌ها فهمیدم سرپرست کاروان شده‌ام. پیش از آن با من صحبتی نشده بود. با این حال اگر کمکی از دست من بر بیاید، انجام خواهم داد.»


وی در پاسخ به این پرسش که چه تصمیماتی درباره کاروان اعزامی به رقابت‌ها گرفته شد و چه زمانی باید لیست نهایی را اعلام کنیم؟ اظهار داشت: «اجلاس 3 روزه‌ای در اندونزی و در شهرهای محل برگزاری مسابقات برگزار شد.‌به نظرم اندونزی واجد شرایط برگزاری این رقابت‌ها نیست و کارهای برگزاری این مسابقات را به طور متمرکز انجام ندادند. هر جا امکانات داشتند، بازی‌ها در آنجا برگزار کردند. این پراکندگی برای کاروان‌های بالای 500 نفر مانند ایران مشکل‌ساز می‌شود. قرار است 13 تا 15 رشته در جاکارتا برگزار شود. چند مسابقه هم در حومه جاکارتا برگزار می‌شود که با این شهر تا چند کیلومتر فاصله دارد.»


رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی در گفت‌وگو با رادیو تهران ادامه داد: «این پراکندگی باعث شد کیفیت میزبانی پایین بیاید. همه کشورها هم در این خصوص متفق‌القول بودند. یک سری ماده‌ها و اوزان اضافه و کم شد که در مجموع به ضرر ما شد. مثلاً در وزن 75 کیلو ووشو که طلای ما قطعی بود،‌حذف شد. به جز تکواندو، رشته‌هایی هم که اضافه شد،‌خیلی به نفع ما نبود.‌در این روزها باید اسامی اولیه رو بگیریم و برای کمیته برگزاری ارسال کنیم. اردیبهشت 97 اجلاس تصمیمات ماقبل نهایی را خواهیم داشت که به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود.»


رحیمی در مورد اینکه آیا رشته کامپوند در تیراندازی هم به بازی‌ها اضافه شده است یا خیر،‌گفت:‌«این از چالش‌های شورای برگزاری مسابقات است که تا آخرین لحظه در آن اختلاف نظر بود. کمیته برگزاری مسابقات به ما گفت که باز هم تغییراتی داریم که امیدوارم بیشتر نشود. خرداد 97 کاروان ایران بسته می‌شود و 20 مرداد کاروان ما به اندونزی اعزام می‌شوند.»


وی با بیان اینکه نمی‌خواهد سرپرست کاروان ایران باشد،‌تصریح کرد:‌ «اعضای مجمع کمیته ملی المپیک،‌روسای فدراسیون‌ها،‌نمایندگان سازمان‌ها، نمایندگان کمیسیون ورزشکاران و پنج نفر کارشناس خبره در امور بازی‌های المپیک هستند. به نظرم پنج نفری که به عنوان کارشناس خبره آمدند، شرایط این عنوان را نداشتند و من را که عضو این کارشناسان بودم، از این سمت کنار گذاشتند.»


رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی افزود: «من پیش‌تر برای دبیر کلی کمیته هم ثبت نام کردم که به نفع افشارزاده کنار گرفتم. من شرایط حضور در جمع خبرگان را داشتم و 25 سال در کمیته ملی المپیک بوده‌ام. من تا مقطع دکترا در ورزش و مدیریت تحصیل کردم و در مورد المپیک،‌در دانشگاه تدریس می‌کنم. یک نفر از این پنج کارشناس می‌تواند سرپرست کاروان باشد.»


رحیمی با گلایه از حضور مدیران سالخورده در کمیته ملی المپیک گفت: «من از سال 70 به ورزش آمدم که یک سری افراد یا بازنشسته بودند یا در شرف بازنشستگی بودند. الان که من در شرف بازنشستگی هستم، همان افراد در کمیته هستند. نمی‌دانم این فاصله چه زمانی پُر می‌شود و جوانان چه زمانی فرصت می‌کنند که کار انجام دهند. وقتی به افراد بی‌احترامی می‌شود، تبعاتی ایجاد می‌شود که باید پاسخگوی آن باشند.»


وی در پاسخ به این پرسش که آیا این اتفاقات مهره‌چینی برای انتخاب صالحی امیری در کمیته ملی المپیک محسوب می‌شود، تشریح کرد: «توصیه می‌شود که افرادی که از دولت هستند، بیایند و کمک کنند. من از حضور صالحی امیری استقبال کردم. مطمئناً خود صالحی هم نمی‌گوید وقتی من به کمیته ملی المپیک بیایم، این چند نفر هم با من بیاید. یک خانم عضو کمیته 5 نفره شده که نمی‌تواند 3 دقیقه در مورد المپیک صحبت کند. سفر کاروان 70 نفره مشکلات زیادی دارد و باید کارهایی نظیر آی‌دی کارت و هتلینگ را انجام دهد.»


رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌ای برای آینده دارد، گفت: «من الان رئیس نظارت بر تیم‌های ملی هستم. دبیران کل زیادی در این سال‌ها آمده و رفته‌اند و مطمئنم گروه بعدی هم می‌آید و می‌رود و من همچنان در بدنه کمیته ملی المپیک هستم. الان شرایط روحی قبول مسئولیت سرپرستی کاروان ایران را ندارم و نمی‌توانم در این سمت موفق باشم. با این حال هر کمکی از دستم بربیاید تا قبل از اعزام کاروان انجام می‌دهم.»


رحیمی در پاسخ به این پرسش که آیا از کیومرث هاشمی و شاهرخ شهنازی گله‌ای دارد یا خیر؟ تصریح کرد: «گله‌ای ندارم، اما می‌توانستند این موضوع را با یک پیامک به من منتقل کنند. چون انتخاب خبرگان ورزشی در دستور کار نبود و قرار بود هفته بعد انتخاب شوند. البته شهنازی در این جلسه حضور نداشت و می‌گفت قرار نبود این اتفاق رخ دهد. با این حال از کسی ناراحت نیستم و خدا ناظر بر اعمال است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر