صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۳ - ۰۱ تير ۱۳۹۴
مدیر مطالعات و برنامه‌‎ریزی معماری و شهرسازی تاکید کرد

لزوم توجه به ملاحظات اجتماعی و فرهنگی در گسترش آرامستان‌های محلی شهر

مدیر مطالعات و برنامه‌‎ریزی معماری و شهرسازی مرکز مطالعات شهرداری تهران با تاکید بر توجه به ملاحظات اجتماعی و فرهنگی در گسترش آرامستان‌های محلی شهر گفت: اتخاذ رویکردی راهبردی، آینده‌نگر و همه‌جانبه به موضوع آرامستان، از اولویت‌های شهرداری تهران است.
کد خبر : 24517

به گزارش گروه اجتماعی آنا، هانیه هودسنی، در هم اندیشی رویکردهای توسعه و مکان‌یابی آرامستان‌های پایتخت به ضرورت و اهمیت طرح موضوع آرامستان در شرایط فعلی اشاره و اظهار کرد: اکنون رویکردهای مختلفی در ارتباط با توسعه و مکان‌یابی آرامستان‌های شهری وجود دارد که می‌توان به توسعه تک آرامستان موجود و بهره‌‌مندی از آرامستان‌های محلی و تاریخی شهر تا مکان‌یابی و تقویت پهنه‌های آرامستانی در سطح شهر اشاره کرد.


هودسنی تاکید کرد: در این هم‌اندیشی تلاش کردیم که با واکاوی ساختار و لایه‌های مختلف موضوع ساماندهی آرامستان‌های شهر تهران و شناسایی خواسته‌ها و نیازهای تمامی سازمان‌های درگیر، به یک نقطه مشترک و یک چارچوب فکری مناسب که مورد قبول همگان باشد، دست پیدا کنیم.


تقویت و فعال کردن آرامستان‌های محلی راهی برای برون رفت از مشکلات شهری


در ادامه این هم اندیشی، محمد آقایی، مدیر کل شهرسازی و طرح‌های شهری شهرداری تهران با معرفی طرح‌ها و مطالعات انجام شده در معاونت شهرسازی و معماری به رویکردهای مختلف موجود به موضوع آرامستان اشاره کرد و گفت: تقویت و فعال کردن آرامستان‌های محلی راهی برای برون‌رفت از مشکلات فعلی شهرداری تهران در حوزه آرامستان‌های شهری خواهد بود.


سید محمد جواد قوامی، معاون اجتماعی سازمان بهشت زهرا (س) هم از دیگر سخنران این هم‌اندیشی بود که مشکلات آرامستان‌های محلی را مورد بررسی قرار داد و با اشاره به سنت‌ها و آیین ایرانی و اسلامی در دفن و تدفین اموات چنین نتیجه گرفت که توسعه بهشت زهرا(س) بهترین گزینه برای مدیریت شهری در وضعیت فعلی خواهد بود.


وی گفت: توسعه آرامستان‌های محلی به هیچ وجه نمی‌تواند مشکلات مدیریت شهری در این حوزه را کاهش دهد.


در انتهای این هم‌اندیشی هودسنی، مدیر مطالعات و برنامه‌‎ریزی معماری و شهرسازی مرکز مطالعات شهرداری تهران به جمع‌بندی مطالب ارائه شده توسط سخنرانان پرداخت و ابراز امیدواری کرد که همکاری سازمان‌ها و نهادهای مختلف درگیر در موضوع آرامستان با توجه به اهمیت این موضوع برای شهر تهران ادامه یابد تا بتوان به تصمیم مناسبی در این خصوص دست یافت.


بر اساس این گزارش، هم‌اندیشی «تبیین رویکردها در زمینه توسعه و مکان‌یابی آرامستان‌های شهر تهران» به همت مدیریت مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران و با همکاری سازمان بهشت‌زهرا (س) و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و با حضور نمایندگان معاونت اجتماعی و فرهنگی، ستاد محیط‌زیست شهرداری و مشاور طرح جامع در مرکز مطالعات شهر تهران برگزار شد.


انتهای پیام/

برچسب ها: شهرداری تهران
ارسال نظر