صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۵ - ۰۳ دی ۱۳۹۶
مدیرکل آموزش و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران:

ششمین دوره جشنواره آموزشی- ترویجی «مشکات» کلید خورد

مدیرکل آموزش و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از آغاز ششمین دوره برگزاری جشنواره آموزشی - ترویجی مشکات با شعار «تهران؛ شهر امید، مشارکت و شکوفایی» در پایتخت خبر داد.
کد خبر : 245038

مشکبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمد روشنی با اعلام این خبر، یادگیری آموزش رفتار شهروندی را منجر به بهبود کیفیت زندگی و تقویت سرمایه اجتماعی دانست و افزود: این آموزه‌ها به تقویت اخلاق اجتماعی و بسط همبستگی اجتماعی افراد جامعه در سطح محلی- ملی و جهانی منجر خواهد شد؛ لذا آموزش شهروندی به عنوان یک واقعیت اجتماعی از ویژگی‌‌های بارز نظام های مردم سالار و شاخص مهمی برای تحقق جامعه مدنی به شمار می‌رود.


وی تاکید کرد: جشنواره آموزشی و ترویجی مشکات فرصت و شرایطی را مهیا می‌سازد تا شهروندان در چارچوب آن اندکی به مسائل، مشکلات، نگرانی‌ها و آرزوهای خود برای محله و شهر بیندیشند و نتایج اندیشه‌ها و خواست‌های خود را برای تحقق محله‌ای مطلوب با شهروندانی متعادل و دارای فرهنگ و اخلاق شهروندی در قالب‌ها و موضوعات جشنواره بیان کنند.


مدیرکل آموزش و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به تولید آثار و محتواهای ارزشمند توسط شهروندان در جشنواره مشکات، خاطرنشان کرد: این آثار ارزشمند، گویای نیازمندی‌های آموزشی شهر و محله‌های ماست که باید مورد توجه مدیران و برنامه ریزان مدیریت شهری قرار گیرد.


وی با اشاره به تشکیل ستاد تخصصی و مشارکت موثر معاونت‌ها، سازمان‌ها، ادارات کل و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران در این دوره از جشنواره مشکات، افزود: سازمان حمل و نقل و ترافیک، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، سازمان مدیریت پسماند، معاونت معماری و شهرسازی، اداره کل آموزش و پرورش تهران و شهرستان‌های استان تهران از جمله سازمان‌ها و نهادهای مشارکت کننده در برگزاری ششمین جشنواره مشکات به شمار می‌روند.


وی، ایجاد هماهنگی و انسجام در مدیریت یکپارچه آموزش های شهروندی و توسعه این برنامه‌ها، جلب مشارکت خلاقانه و فعال شهروندان در اداره بهتر شهر و ارتقای فرهنگ شهروندی را از اهداف این جشنواره برشمرد.


مدیرکل آموزش و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به راهبری جشنواره توسط 8 کمیته تصریح کرد: کمیته ارتباط با ستادهای تخصصی و ستادهای اجرایی مناطق، کمیته هماهنگی امور سازمان‌ها، کمیته امور مناطق، کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی، کمیته فناوری اطلاعات، کمیته داوری، کمیته امور مدارس و کمیته پشتیبانی کمیته‌های هشت گانه این جشنواره هستند.


جانشین رئیس ستاد جشنواره مشکات یکی از موضوعات این جشنواره را «شهر فرهنگی؛ فرهنگ شهروندی» عنوان کرد و افزود: معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران این موضوع را با محوریت «تکریم سالخوردگان»؛ «تجلیل توانخواهان»، و «کودکان امروز؛ امیدان فردا» راهبری خواهد کرد.


روشنی با اشاره به موضوع «شهر ایمن؛ مباحث زیست محیطی» گفت: این موضوع در راستای صرفه جویی آب و انرژی، مدیریت پسماند و کاهش آلودگی از سوی معاونت خدمات شهری و محیط زیست مدیریت و اجرا می‌شود.


به گفته وی، موضوعاتی چون «فرهنگ رانندگی؛ حقوق و تکالیف عابرین» و «زیبایی شناسی شهری؛ معماری ایرانی اسلامی» نیز به ترتیب توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک و معاونت معماری و شهرسازی به اجرا درخواهد آمد.


وی، جامعه مخاطب این جشنواره را گروه‌های سنی ردیف اول تا سوم (7 تا 12 سال) و گروه‌های سنی (13 سال به بالا) نام برد و افزود: کودکان کمتر از 7 سال و 7 تا 9 سال در رشته نقاشی، 10 تا 12 سال به صورت فردی در رشتههای نقاشی و خاطره نویسی و به صورت گروهی در بخش‌های جانبی سرود و تئاتر دانش آموزی می‌توانند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.


روشنی، با اعلام شرکت نوجوانان 13 تا 15 سال در رشته‌های نقاشی، عکاسی وخاطره نویسی، ادامه داد: همچنین جوانان 16 سال به بالا به صورت فردی در رشته‌های کاریکاتور، عکاسی،گزارش تصویری، شعر و داستانک و به صورت گروهی با ساخت فیلم کوتاه یا انیمیشن در جشنواره امسال شرکت می‌کنند.


وی یادآور شد: شرکت کنندگان باید آثار خود را پس از ثبت در سامانه، به سرای محله خود تحویل دهند که پس از داوری‌های صورت گرفته به ترتیب برگزیدگان محله و منطقه مشخص و طی برنامه ای جداگانه مورد تقدیر قرار می‌گیرند.


مدیرکل آموزش و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران افزود: در نهایت هیأت داوران جشنواره بر اساس شاخص‌های تعیین شده، آثار منتخب را مشخص می‌کند که برگزیدگان هر محور و موضوعات تعیین شده در مراسم اختتامیه جشنواره با دریافت جوایز ارزنده‌ای تجلیل می‌شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر