صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۰ - ۰۳ دی ۱۳۹۶
رئیس اسبق کمیته ملی المپیک:

شفافیت اصل گمشده ورزش ایران است/ نظر وزارت ورزش روی برخی نام‌ها

رئیس اسبق کمیته ملی المپیک گفت: اگر دروغگویی کم شود و شفافیت وجود داشته‌باشد، چه ایرادی دارد که گفته‌شود وزارت ورزش در انتخابات کمیته ملی المپیک روی برخی افراد نظر دارد.
کد خبر : 244819

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، رضا قراخانلو رئیس اسبق کمیته ملی المپیک درباره انتخابات کمیته ملی المپیک،‌ شرایط این نهاد و افرادی که قصد نامزدی ریاست دارند، گفت: «با توجه به اهمیت کمیته ملی المپیک در هر کشور و نقشی که IOC در ورزش دنیا دارد، ما باید شان و منزلت کشور و اینکه حرکت ورزش رو به پیشرفت باشد را مد نظر قرار بدهیم. با این رویکرد،‌ افرادی که آنجا قرار می‌گیرند، بالاخره باید کسانی باشند که خوشنام، سالم، پاک‌دست باشند، از لحاظ دانش، تخصص و خلاقیت دارای شرایط لازم بوده و سابقه ورزش و عضویت در خانواده ورزش را داشته باشند.»


وی که با برنامه «ورزش ایران» در رادیو ایران صحبت می‌کرد،‌ادامه داد: «حقیقت این است که خیلی جزئیات و اخبار رو پیگیری نمی‌کنم، اما کلیاتی را از دور شنیده‌ام و باید به چند نکته اشاره کنم. مدیریت کلان کشور به شکلی است که باید مسئولان کمیته المپیک با وزارت ورزش هماهنگ باشند، چون در ایران همه چیز متمرکز است و دولت نقش محوری دارد. در خصوص این حاشیه‌ها نیز اصل گمشده کار، بُعد شفافیت و پررنگ بودن دروغگویی است.‌اگر دروغگویی کم شود و شفافیت وجود داشته باشد،‌هیچ ایرادی نداره که مثلا گفته شود وزارت ورزش نظرش روی این افراد است و می‌خواهد به مجمع بگوید که اگر می‌خواهید کار کمیته خوب پیش برود، مثلا به این افراد رای بدهید تا کار هماهنگ‌تر پیش برود.»


رئیس پیشین کمیته ملی المپیک گفت: «همیشه این موضوع وجود داشته و هرکسی بگوید این شرایط نبوده است، این همان دروغی است که عنوان کردم. در چندین سال گذشته عمدتاً به این صورت بوده که سعی شده مسئولان کمیته هماهنگ با وزارت ورزش باشند. الان هم چیزی که می‌بینم، این است که چنین اتفاقی در حال رخ دادن است و اگر شفاف باشد و صادقانه صحبت شود، ایرادی ندارد. من نمی‌خواهم بگویم طرفدار دخالت دولت هستم، چون طبق منشور المپیک دولت‌ها حق دخالت ندارند، اما واقعیت‌های کشور ما این است که دولت‌ها همیشه دست بالا را داشته‌اند و نظرشان مهم بوده است.»


قراخانلو در پاسخ به این سوال که چرا در جمع خبرگان نام افرادی مثل افشارزاده، سجادی، رحیمی و هاشمی‌طبا دیده نمی‌شود؟ عنوان کرد: «در بین این افراد، نفرات ارزشمندی حضور دارند. البته خیلی‌ها معتقدند که این افراد خدمات‌شان رو انجام داده‌اند و الان باید بروند و استراحت کنند که این یک دیدگاه است و قرار نیست این افراد از ازل تا ابد باشند. به هر حال خبرگان به این اسامی خلاصه نمی‌شود. اینکه چرا این افراد را به عنوان خبره معرفی کرده‌اند، باید از خودشان پرسید. به نظرم برخی از این افراد می‌توانند خبره المپیک باشند، و سابقه لازم را دارند. به هر حال حضور آنها سلیقه افرادی بوده که آنها را انتخاب کرده‌اند. بعضی افراد دیگر هم به هیچ وجه اسم خبره بازی‌های المپیک به آنها نمی‌خورد، اما انتخاب شده‌اند و این احتمالا ساز و کاری است که بتوانند برخی را وارد انتخابات کنند، چون خواستند این افراد عضو مجمع بشوند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر