صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۶

«انیشتین» دیگری در راه است

سابرینا گنزالس پاسترسکی یکی از فیزیکدانان برجسته دنیاست که استیون هاوکینگ، فیزیکدان بزرگ ویلچرنشین، به مقالات وی ارجاع می‌دهد. به این دختر جوان لقب انیشتین را داده‌اند.
کد خبر : 244610

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Curiosity، سابرینا گنزالس پاسترسکی تنها ۱۴ سال داشت که به تنهایی یک هواپیمای تک موتوره ساخت و با آن بر فراز دریاچه میشیگان پرواز کرد. حالا او در سن ۲۳ سالگی، نامزد دریافت دکتری فیزیک از دانشگاه هاروارد است.


سابرینا ستاره تازه دنیای فیزیک است. فیزیکدانان برجسته‌ای چون استیون هاوکینگ به مقالات وی ارجاع داده‌اند. بعضی‌ تا آن حد جلو رفته‌اند که به وی لقب اینشتین تازه داده‌اند. او به طور مشخص به مطالعه سیاه‌چاله‌ها و مساله زمان و فضا با تاکید بر گرانش در فیزیک کوانتوم علاقه دارد.


سابرینا پاسترسکی در یک خانواده کوبایی آمریکایی در سال ۱۹۹۳ در شهر شیکاگو متولد شد. او در سال ۲۰۱۰ دیپلم دبیرستانش را گرفت و سپس به دانشگاه MIT رفت. او دوره کارشناسی را در این دانشگاه با بالاترین معدل ممکن در سه سال به اتمام رساند و سپس برای دریافت مدرک دکتری به دانشگاه هاروارد دعوت شد. دانشگاه به او اختیار تام داده است که بدون دخالت اساتید یا مسئولین دانشگاه به طور آزاد به تحقیق بپردازد.


خانم پاسترسکی در سال ۲۰۱۵ توسط مجله فوربس به عنوان یکی از سی فرد برتر زیر سی سال که مسیر دنیا را تغییر خواهند داد، انتخاب شد. این درحالی است که دانشگاه‌ام آی تی هم در سال ۲۰۱۲ او را به عنوان یکی از سی دانشمند برتر زیر سی سال در آمریکا انتخاب کرده بود.


سابرینا در شبکه‌های اجتماعی حضور ندارد. به گزارش یاهو، او از تلفن‌ هوشمند استفاده نمی‌کند. اما در وب سایتش (فیزیکسگرل)‌ می‌توانید فهرست بلند بالایی از موفقیت‌هایش را ببنید. او می‌گوید که عادت به شکستن مرزها، او را به سمت فیزیک کشانده است. او در ایمیلی به یاهو گفته است که ترجیح می‌دهد ذهن متمرکزی داشته باشد و در راه رسیدن به آنچه می‌خواهد تلاش کند.


پاسترسکی صدها هزار دلار جایزه از سوی موسسه هرتز، بنیاد اسمتسونین و همینطور بنیاد علم آمریکا دریافت کرده است. جف بزوس، موسس و رئیس آمازون، هم گفته است که هر زمان که اراده کند، در گروه هوا و فضای آمازون شغلی برای وی خالی خواهد بود.


پاسترسکی در سال ۲۰۱۵ توسط مجله فوربس به عنوان یکی از 30 فرد برتر زیر 30 سال که مسیر دنیا را تغییر خواهند داد، انتخاب شد. این در حالی است که دانشگاه‌ MIT هم در سال ۲۰۱۲ او را به عنوان یکی از 30 دانشمند برتر زیر 30سال در آمریکا انتخاب کرده بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر