صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پرهزینه‌ترین اشتباهات جهان را بشناسید

یک اشتباه هر مقدار کوچک هم که باشد باز هم عملی خطاست و جبران آن گاهی غیرممکن است. در بعضی شرایط ممکن است این اشتباه باعث خسارات مالی باورنکردنی شوند.
کد خبر : 244200

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، همیشه یک لحظه اشتباه می تواند مشکلات بیشماری را به همراه داشته باشد. این اشتباه در رانندگی جان چندین انسان را به خطر می اندازد و اشتباه در وارد کردن چند عدد می تواند باعث ضررهای میلیونی شود. این دسته اشتباهات بسیار زیادند که در برخی از آن ها خسارت های سنگینی را به بار می آورند.


اشتباه در بازار بورس


در سال 2005 یک شرکت ژاپنی قصد داشت هر سهم خود را به ارزش 610 هزار ین به فروش برساند و آن را در اختیار بازار بورس قرار داد اما در یک اشتباه به نظر ساده مامور وارد کردن اعداد هر 610 هزار سهم را به ارزش یک ین قرار داد . با اینکه آن ها خیلی زود متوجه اشتباه خود شدند و سه بار معاملات را قطع کردند اما باز هم خسارتی 225 میلیون دلاری گریبان گیر شرکت مذکور شد.


اشتباه میلیونی ناسا


همانطور که می دانید واحدهای اندازه گیری مختلفی در دنیا استفاده می شود برای مثال می توان به استفاده از مایل و کیلومتر اشاره کرد. یک واحد اندازه گیری ساده چند سال پیش خسارتی عظیم را به بار آورد. شرکت طراحی کننده مریخ نورد از سیستم پوندبرای نشان دادن نیرو استفاده کردند اما ناسا اعتقاد داشت این اعداد باید به نیوتون باشند. بعد از پرتاب این مریخ نورد به خاطر اشتباهات محاسباتی علائم اخطار فراوانی به مرکز ارسال شد تا اینکه سرانجام دستگاه از بین رفت و خسارتی 125 میلیون دلاری به بار آورد.


اشتباه اندازه گیری قطار


شرکت راه آهن فرانسه به خاطر یک اشتباه اندازه گیری ساده مجبور شد 1300 ایستگاه مترو را تغییر داده و بازسازی کند. این شرکت قصد ساخت قطارهای جدید برای مترو را داشت و به همین علت سفارش چندین قطار را داد اما در نحوه اندازه گیری کمی مشکل داشت به همین علت قطارها پس از ساخته شدن، چند سانتی متر بزرگتر از ایستگاه ها بودند. این اتفاق باعث شد تا 1300 ایستگاه دستخوش تغییر شود و هزینه 68 میلیون دلاری روی دست دولت باقی بگذارد.


گم کردن لپ تاپ دولت


در سال 2006 یک تحلیل گر دولتی تصمیم گرفت تا لپ تاپ خود را برای انجام دادن کارها به خانه ببرد اما این لپ تاپ همان شب از وی دزدیده شد. پس از تحقیق معلوم شد که اطلاعات 2.2 میلیون نفر از افراد دولتی آمریکا به همراه تمام اطلاعات ارتشی و نظامی این کشور در این لپ تاپ وجود داشته است. گروهی این لپ تاپ را پیدا کرده و تقاضای 26 میلیون دلار کردند اما این عدد بسیار بالا بود و چانه زنی ها 2 سال به طول انجامید تا اینکه در سال 2009 لپ تاپ با قیمت 20 میلیون دلار پس گرفته شد.


منبع: بهداشت نیوز


انتهای پیام/

ارسال نظر