صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۳۰ آذر ۱۳۹۶
وزیر علوم خبر داد:

فعالیت 6هزار عضو هیات علمی در دانشکده‌های کشاورزی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: در بحث‌های کم‌آبی، خشکی، انتقال آب و تولید ارقام جدید زمینه همکاری مناسبی برای وزارت‌خانه‌های علوم و جهاد کشاورزی وجود دارد.
کد خبر : 244027

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر منصور غلامی در آئین تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه کشاورزی که با حضور دکتر اسکندر زند رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، و حسن رکنی معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان برگزار شد، گفت: افزایش همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) و دانشکده‌های کشاورزی به تجاری‌سازی طرح‌های تحقیقاتی کشاورزی منجر می‌شود و روند کارها را سرعت می‌بخشد. به کارگیری دانش‌آموختگان کشاورزی در بخش تحقیقات، اثربخشی آن طرح‌ها را ارتقا می‌دهد اما باید طرح‌هایی در این بخش ارائه شود که شرایط به کارگیری فارغ‌التحصیلان را فراهم کند.


غلامی ادامه داد: امنیت غذایی، پایداری تولیدات کشاورزی، اشتغال‌زایی و توسعه روستایی مستلزم حضور محققان و صاحبان علم و فناوری در این عرصه است. توسعه این بخش‌ها باعث جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها می‌شود.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: با فعالیت محققان جوان در کنار پیشکسوتان باتجربه، آینده‌ای روشن پیش‌روی تحقیقات و تولیدات کشاورزی قرار می‌گیرد. 6 هزار نفر از اعضای هیات علمی در دانشکده‌های کشاورزی فعالیت دارند و حضور دانشکده‌های کشاورزی در همه استان‌های کشور شرایط و ظرفیت‌های خوبی را برای تحقیقات در بخش کشاورزی فراهم کرده است.


وی اضافه کرد: در بحث‌های کم‌آبی، خشکی، انتقال آب و تولید ارقام جدید زمینه همکاری مناسبی برای وزارت‌خانه‌های علوم و جهاد کشاورزی وجود دارد. با توجه به اینکه در بخش کشاورزی زمینه فعالیت‌های عملیاتی برای دانش‌آموختگان این رشته‌ها فراهم است تلاش داریم این مدل را در بخش صنعت نیز با همکاری وزارت صنعت به کار گیریم و از حضور دانش‌آموختگان رشته‌های صنعتی در فضای عملیاتی کسب و کار استفاده کنیم.


سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و بخش خصوصی در حاشیه آئین تجلیل از پژوهشگران برتر بخش کشاورزی ١١ قرارداد انتقال فناوری امضا کردند. همچنین از ٩ دستاورد پژوهشی در بخش کشاورزی رونمایی شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر