صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۲ - ۳۰ آذر ۱۳۹۶

اجلاس پایانی سال همبستگی اسلامی با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور در باکو آغاز شد

اجلاس پایانی سال همبستگی اسلامی در باکو با حضور محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
کد خبر : 243999

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در این اجلاس شخصیت ها و مسوولان عالی رتبه از کشورهای اسلامی حضور دارند و به رایزنی و گفتگو درباره آخرین تحولات جهان اسلام و ارائه راهکارها در راستای تقویت وحدت و همبستگی میان کشورهای اسلامی خواهند پراخت.


واعظی که به باکو سفر کرده است، در بدو ورود به محل برگزاری اجلاس از سوی شیخ الاسلام الله شکور پاشازاده رییس اداره مسلمانان قفقاز مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در این اجلاس به عنوان اولین سخنران پس از رییس جمهور آذربایجان سخنرانی کند.


سال ۲۰۱۷ میلادی به ابتکار الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان به عنوان سال همبستگی اسلامی نام‌گذاری شد که در این راستا نشست "همبستگی اسلامی در منظر اندیشمندان جمهوری اسلامی ایران و آذربایجان" در تهران و چهارمین دوره بازی های همبستگی کشورهای اسلامی با حضور نزدیک به چهار هزار ورزشکار از 50 کشور در 20 رشته ورزشی در باکو برگزار شد.



اجلاس همبستگی اسلامی فرصتی مغتنم برای تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی است


محمود واعظی چهارشنبه شب و در بدو ورود به فرودگاه باکو در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه‌های سفر به جمهوری آذربایجان با اشاره به اینکه سال 2017 میلادی به ابتکار رییس جمهور آذربایجان به عنوان سال همبستگی اسلامی نام گذاری شده، گفت: در این راستا برنامه های متعددی در طول این سال در جمهوری اسلامی ایران و آذربایجان برگزار شد و این در حالی است که هدف از اجرای این برنامه ها هدفی مقدس است.


رییس دفتر رئیس جمهور گردهمایی کشورهای اسلامی بویژه دراین شرایط که بین برخی کشورهای اسلامی اختلافاتی وجود دارد را بسیار مهم و در راستای کمک به تقویت دوستی ها و برادری ها عنوان کرد و گفت: در این اجلاس، در رابطه با آخرین تحولات در کشورهای اسلامی و ضرورت وحدتی که باید میان کشورهای اسلامی بوجود بیاید بویژه درشرایطی که در منطقه گرفتاری های مختلفی را از نظر اندیشه های افراطی و تروریسمی که به نام اسلام فعالیت می کند، داریم، مواضع خود را مطرح خواهیم کرد.


واعظی با اشاره به تصمیم اشتباه رئیس جمهور آمریکا در انتقال سفارت این کشور به قدس شریف خاطرنشان کرد: خوشبختانه این اقدام آمریکایی ها با واکنش بسیار خوب کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی مواجه شده و در اجلاس فردا درباره این موضوع هم موضع گیری هایی خواهد شد و به نظر می رسد فرصت خوبی برای رایزنی با مسئولان و وزرای برخی از کشورهای اسلامی باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر