صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

ایران رتبه اول سزارین در خاورمیانه را دارد

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ایران رتبه اول سزارین در خاورمیانه و رتبه دوم در دنیا بعد از برزیل را دارد.
کد خبر : 243946

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، شاپور بدیعی پیش از ظهر امروز در جشنواره فرهنگ‌سازی و ترویج زایمان طبیعی که در مجتمع برج سپید برگزار شد، اظهار داشت: ایران رتبه اول سزارین در خاورمیانه و رتبه دوم در دنیا بعد از برزیل را دارد.


وی افزود: این شاخص، نشان‌دهنده این است که با وجود تلاش‌هایی که در زمینه ترویج زایمان طبیعی برای مادران باردار صورت گرفته، هنوز نتوانستیم به جایگاه مطلوب برسیم.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در نظام سلامت به دنبال این هستیم که با برنامه‌ریزی به ارتقای شاخص‌های خود بپردازیم و بتوانیم زایمان طبیعی و ایمن را برای مادران باردار رقم بزنیم.


بدیعی توضیح داد: از اردیبهشت‌ماه سال 93 بحث زایمان طبیعی آغاز شد با ارتقای شاخص‌های سلامت مادران و نوزادان که در این راستا اهدافی توسط وزارت بهداشت تعریف شد تا با انجام این اقدامات به جایگاه مطلوب در بحث زایمان طبیعی برسیم.


وی اضافه کرد: کاهش سزارین به میزان 10 درصد پایه در هر سال، افزایش رضایتمندی والدین، کاهش پرداخت هزینه‌ها که زایمان طبیعی به صورت رایگان انجام می‌شود و افزایش انگیزه برای زایمان طبیعی در مادران باردار که در راستای این اهداف تمام بیمارستان‌ها زیرپوشش این برنامه قرار گرفتند.


معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان به دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پرداخت و افزود: انجام بیش از 120 هزار زایمان طبیعی رایگان در برنامه تحول سلامت، کاهش 10.5 درصد سزارین، تامین زیرساخت‌های خدمات زایمانی، بهسازی بلوک‌های زایمان و تبدیل به واحدهای «ال دی آر»، تجهیز بلوک‌های زایمان و استخدام 110 ماما که اقدامات وزارت بهداشت در سال‌های اخیر سبب شده به استانداردهای جهانی دست پیدا کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر