صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۳ - ۲۹ آذر ۱۳۹۶
قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل مطرح کرد:

توسعه تعاملات علمی بین‌المللی با مواظبت جدی نسبت به ممانعت از نفوذ

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در کنار ارتباط با صنعت و تجاری‌سازی نتایج حاصل از تحقیقات، توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای، سه محور اساسی و اصلی برنامه پیشنهادی وزیر علوم به مجلس شورای اسلامی بوده است.
کد خبر : 243754

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، حسین سالارآملی در دوازدهمین نشست معاونان بین‌الملل دانشگاه‌ها در دانشگاه قم تاکید کرد: توسعه تعاملات علمی بین‌المللی با مواظبت جدی نسبت به ممانعت از نفوذ، بر مبنای رهنمودهای مقام معظم رهبری فراروی نگاه توسعه‌ای فعالیت‌های علمی بین‌المللی است و در این مسیر هرچه قدر ما بر اعتقادات و منافع ملی خودمان تاکید کنیم در عرصه بین‌المللی معتبرتر خواهیم بود.


قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل افزود: بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در کنار ارتباط با صنعت و تجاری‌سازی نتایج حاصل از تحقیقات، توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای، سه محور اساسی و اصلی برنامه پیشنهادی وزیر علوم به مجلس شورای اسلامی بود.


سالارآملی با اشاره به برنامه ششم توسعه و اهمیت بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در ذیل این برنامه اظهار داشت: رساندن دانشگاه‌ها به تراز بین‌المللی، ایجاد شعب دانشگاه‌ها‌ی کشورمان در دیگر کشورها و ایجاد دانشگاه‌های مشترک دانشگاهای داخلی با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی از جمله مصوبات قانون برنامه ششم در بخش همکاری‌های علمی بین‌المللی است.


دکتر عسگر دیرباز رئیس دانشگاه قم نیز در ابتدای این نشست گفت: باید هویت دینی و ملی را در کنار ارتباطات بین‌المللی حفظ کرده و بر مبنای فرمایش مقام معظم رهبری به انقلابی‌بودن و انقلابی‌ماندن و حفظ ارزش‌های انقلاب توجه ویژه‌ای داشت.


تشریح برنامه جذب نخبگان در سال ۹۶، تبیین شاخص‌های ارزیابی فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و فناوری و پژوهشی، ارائه گزارش دستاوردها و فعالیت‌های کارگروه‌های هماهنگی فعالیت‌های علمی بین‌المللی با کشورهای هدف از محورها و برنامه‌های نشست معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها در محل دانشگاه قم به شمار می‌آید.


انتهای پیام/

ارسال نظر