صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۱ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۴
رئیس واحد یاسوج:

طرح تجمیع دو همه ظرفیت‌ها را مد نظر قرار داده است/ سیاست دبیرخانه هیات امنا، توجه عادلانه و به دور از تعصب

رئیس واحد یاسوج گفت: نقش بی بدیل دکتر میرزاده در توسعه دانشگاه و درباره چابک‌سازی سیستم، کاهش بوروکراسی، صرفه‌جوئی در هزینه‌ها، بهره‌وری و کارائی بیشتر مجموعه استان‌ها، ارتباط مستقیم با استان‌ها و تشریک انکار ناپذیر است و این باعث شده تا امید بخشی به آینده بیش از پیش تقویت شود .
کد خبر : 24358

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، فردین بوستانی در نخستین نشست روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد که با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و تعدادی از مدیران برگزار شد، درباره نحوه ابلاغ بخشنامه 6/3/94 و چگونگی اجرایی کردن آن (طرح تجمیع 2) مطالبی بیان کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با بیان اینکه سیاست مدبرانه دکتر میرزاده در این طرح از جمیع جهات همه ظرفیت‌ها را مدنظرقرار داده است، اظهار کرد: نقش بی‌بدیل دکتر میرزاده در توسعه دانشگاه و درباره چابک‌سازی سیستم، کاهش بوروکراسی، صرفه‌جوئی در هزینه‌ها، بهره‌وری و کارائی بیشتر مجموعه استان‌ها، ارتباط مستقیم با استان‌ها، فعال‌سازی شورای تخصصی، استفاده از خرد حمعی و تشریک انکار ناپذیر است و این باعث شده تا امیدبخشی به آینده بیش از پیش تقویت شود.


دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: با شناختی که از جدیت و پشتکار دکتر میرزاده دارم، قطعا منتظر و نظاره‌گر روزهای بسیار روشن‌تر و افق‌های متعالی‌تر برای دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود و نیاز است که ما به برنامه‌ریزی مدون و پیاده کردن برنامه‌ها به این مهم جامه عمل بپوشانیم.


بوستانی به منظور شفاف‌سازی و اطلاعات عمومی درباره ساختار و شرح وظایف دبیرخانه، کمیسیون‌ها و شوراهای تخصصی اظهار کرد: باید به شیوه‌ای برنامه‌ریزی داشته باشیم که همه دانشگاه‌های استان در شوراهای تخصصی و دبیرخانه سهم قابل توجه‌ای داشته باشند و لازم است درصدد تشکیل اتاق فکری باشیم که بتواند در هدایت شوراهای تخصصی موثر واقع شود چرا که هدف ما کمک به ساماندهی کل واحدهای استان بوده و سیاست دبیرخانه هیات امنا توجه عادلانه و به دور از تعصب است.


وی ادامه داد: ما می‌توانیم با استفاده از نظر نخبه‌ها و تشکیل کارگروه‌های تخصصی به عنوان بازوان مشاوره‌ای این شوراها در حوزه‌های مختلف، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... خلاء‌ها را پوشش دهیم.


بوستانی بیان کرد: دبیر هیئت امناء باید هماهنگ کننده و جمع کننده آراء و نظرها باشد و از تمام ظرفیت نیروهای شایسته و متخصص استفاده کند. شوراهای تخصصی ارکان اصلی دانشگاه هستند که نیاز است با مشارکت، همدلی، هم‌افزایی و احترام متقابل برای کل استان برنامه‌ریزی داشته باشند.


در پایان هر کدام از اعضاء درباره مسائل و مشکلات واحدهای خود مطالبی عنوان کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر