صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۳ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶

پروانه پنج تشکل اقلیت دینی در کمیسیون ماده 10 احزاب تمدید شد

دبیر کمیسیون ماده10 احزاب گفت: پرونده پنج انجمن اقلیت‌های دینی با موضوع تمدید پروانه در کمیسیون مطرح شدکه پس از بررسی با تمدید پروانه هر پنج تشکل موافقت شد.
کد خبر : 242965

به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، بهرام سرمست مدیرکل سیاسی و دبیرکمیسیون ماده احزاب در نشست خبری با بیان اینکه در جلسه اخیر کمیسیون پرونده 19 حزب و انجمن اقلیت های دینی مطرح و بررسی شد، اظهارداشت: پرونده 5 انجمن اقلیت‌های دینی با موضوع تمدید پروانه مطرح شدکه پس از بررسی با تمدید پروانه هر 5 تشکل موافقت شد. این انجمن ها عبارتند از انجمن فرهنگی ارامنه چهارمحال مقیم مرکز، انجمن زرتشتیان قاسم آباد یزد، شورای خلیفه گری ارامنه تهران و شمال، شورای خلیفه گری ارامنه اصفهان و جنوب کشور و انجمن اجتماعی ارامنه تهران.


دبیر کمیسیون ماده ده احزاب با بیان اینکه گزارش مجامع عمومی تشکل‌های مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی، کانون مهستان، حزب اسلامی رفاه کارگران مطرح و بررسی شد، گفت: پروانه این احزاب مشروط به تطبیق اساسنامه و مرامنامه با قانون جدید احزاب مورد تصویب قرار گرفت.


دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب گفت: پرونده حزب توسعه ملی استان تهران که دارای پروانه برای محدوده تهران بود مطرح و با تقاضای تشکل مذکور به عنوان حزب توسعه ملی ایران اسلامی با دامنه فعالیت سراسری موافقت شد.


وی خاطر نشان کرد: موارد دیگری در دستور کار کمیسیون قرار داشت که به دلیل اتمام وقت جلسه به زمان دیگری موکول شد.


سرمست درباره بودجه احزاب گفت: اقداماتی صورت گرفته و امتیازاتی در نظر گرفته شده که در حال پیگیری برای تحقق آن هستیم.


دبیر کمیسیون دانشجویی شورای امنیت کشور با اشاره به مراسم 16 آذر امسال و تشکیل کمیسیون دانشجویی شورای امنیت پیش از آغاز مراسم‌های دانشجویی گفت: مصوبات کمیسیون با قید فوریت به تمامی استانها و اعضای کمیسیون ابلاغ شد و کارشناسان پیگیر بودند تمام مصوبات به مرحله اجرا در بیاید. سیاست کلی کمیسیون این بود که این روز هر چه باشکوه‌تر و برمبنای اصل قانونمندی و توزیع عادلانه فرصت‌ها بین تشکل‌ها برگزار شود.


وی افزود: خوشبختانه امسال به لحاظ کمی و کیفی شاهد رشد چشمگیری در برنامه‌ها بودیم. از مجموع برنامه‌هایی که در سطح استانها برگزار شد بیش از هزار برنامه داشتیم که 475 مورد سخنرانی، 38 مورد مناظره، 98 پرسش و پاسخ، 56 تریبون آزاد، 180 همایش دانشجویی و 266 مورد برنامه‌های متنوع برگزار شد که چون امسال 16 آذر بین‌التعطیلی بود این روز به یک دهه تبدیل شود.


سرمست با بیان اینکه یک مورد از برنامه‌ها منجر به درگیری و تنش نشد، خاطر نشان کرد: 10 مورد از جلسات سخنرانی به دلیل عدم صدور مجوز توسط هیئت نظارت دانشگاهها،‌ 11 مورد به دلیل عدم حضور سخنران و 4 مورد به سایر دلایل از جمله عدم هماهنگی با هیئت‌های نظارت لغو شدند.


دبیر کمیسیون دانشجویی شورای امنیت کشور اظهار داشت: بر اساس اعلام استانها از مجموع سخنرانان 207 مورد با گرایش اصلاح‌طلبی، 252 مورد گرایش اصولگرایی و 118 مورد با گرایش مستقل گزارش شد که البته این تقسیم‌بندی نسبی است.


وی با اشاره به اینکه این آمار 2 برابر آمار سال گذشته است گفت: از نظر لغو برنامه‌ها هم نسبت به سال گذشته 50 درصد کاهش لغو برنامه داشتیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر