صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۶ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای:

تشریح آخرین وضعیت ادغام و رتبه‌بندی شرکت‌های حمل و نقل مسافری

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار داشت: با اجرای طرح شبکه "سیرهمنام" و ارتقای کیفیت خدمات تا پایان امسال همه شرکت‌های حمل و نقل مسافری در کشور با ستاره رتبه‌بندی می شوند.
کد خبر : 242667

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، داود کشاورزیان از فعالیت نزدیک به یک هزار و ۷۰۰ شرکت اتوبوسرانی در کشور خبر داد و گفت: با برندسازی متمرکز و اجرای طرح «شبکه سیرهمنام» تعداد شرکت‌های اتوبوسرانی در کشور کاهش خواهد یافت.


کشاورزیان افزود: امسال طرحی برای ساماندهی خدمات مسافربری جاده‌ای به نام شبکه سیرهمنام ابلاغ ‌شده که متقاضیان تاسیس شرکت، شعبه و نمایندگی باید در چارچوب آن اقدام می ‌کنند. بر اساس این طرح، شرکت‌های تعاونی و رانندگان آن، در مسیرهای مشخص و ثابت مسافر حمل می‌کنند که آشنایی رانندگان با مسیرهای کاری و کاهش تصادف، از مزیت‌های این طرح است.


وی ادامه داد: در حوزه بین الملل نیز به شرکت‌هایی اجازه فعالیت می‌دهیم که در حوزه داخلی فعال باشند.


کشاورزیان عنوان داشت: از ابتدای سال ۱۳۹۸ به این شرکت ها متناسب با تعداد ناوگان «ملکی» در مسیرهای بین المللی اجازه تردد می دهیم. در همین پیوند، آیین نامه حمل و نقل بین المللی مسافری ابلاغ شده است.


رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای درباره حمل و نقل کالا نیز گفت: آیین نامه تشکیل شرکت‌های حمل و نقل کالا اواخر پارسال ابلاغ شد که شرایط تشکیل شرکت‌های تعاونی حمل کالا و شیوه توزیع سهم بین اعضا مشخص شده است.


کشاورزیان تصریح کرد: تاکنون به سه شرکت برای حمل کالا در حوزه مجازی مجوز فعالیت داده‌ایم تا در بازارگاه الکترونیکی بتوانند به صاحبان کالا، رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل خدمات ارایه کنند.


رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: طبق ضوابط قانونی، این سازمان همه مراحل صدور مجوز و ساخت این مجتمع های فنی را بر عهده دارد و اگر سرمایه‌گذاری در این حوزه به صورت زنجیره‌ای انجام شود بیشتر از آن حمایت می‌شود.


به گفته وی، ساخت پاسگاه‌های پلیس راه، نصب دوربین‌های کنترل سرعت و استفاده از سیستم «سپهتن» از طرح‌های ارتقای ایمنی در راه‌های کشور است.


کشاورزیان نوسازی ناوگان راهداری کشور را با توجه به مفاد لایحه پیشنهادی دولت برای بودجه سال ۱۳۹۷ ضروری دانست.


سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان (سپهتن) تردد وسایل نقلیه عمومی و رفتار رانندگان آنها را به صورت هوشمند رصد می‌کند.


اکنون ۱۵ هزار دستگاه اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر شناسایی شده که از سامانه سپهتن در ۱۳ هزار دستگاه فعال شده است.


دومین نمایشگاه حمل و نقل بین المللی و صنایع وابسته صبح ئیروز با حضور وزیر راه و شهرسازی گشایش یافت. در این نمایشگاه ۲۰۵ شرکت داخلی حضور دارند و تا بیست و هشتم آذرماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران میزبان علاقه مندانند.


انتهای پیام/

ارسال نظر