صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۴ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳

نشست کار‌شناسی تدوین «برنامه جامع کنترل کیفی رودخانه زاینده رود» برگزار شد

نشست کار‌شناسی تدوین برنامه جامع کنترل کیفی رودخانه زاینده‌رود و سایر موضوعات تخصصی شورای حفاظت کیفی زاینده‌رود با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط در اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان برگزار شد.
کد خبر : 2426

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان در این نشست گفت: مدیریت کیفی آب رودخانه زاینده‌رود بین بخشی است که باید با مشارکت و همراهی همه ذی‌نفعان تهیه شود و اگر مشارکت، همت و اراده جمعی وجود نداشته باشد، این طرح با موقفیت به پایان نخواهد رسید.


حمید ظهرابی با بیان اینکه بین کیفیت و کمیت آب ارتباط وجود دارد، افزود: باید برنامه‌هایی که ارائه می‌شود به هم ربط داشته باشد تا بتوان در زمینه‌های مختلف موفق‌تر عمل کرد و با توجه به کیفیت و کمیت آب در طول مسیر رودخانه به دنبال راهکارهایی باشیم که به بهترین شکل از آن بهره‌برداری شود.


وی ارتباط بین آب‌های زیرزمینی و سطحی را مهم عنوان کرد و افزود: آنقدر ارتباط آب‌های سطحی و زیرزمینی در حوزه زاینده‌رود زیاد است که نمی‌شود این دو حوزه را از هم جدا و هر کدام را در بخش مجزا بررسی کرد. بنابراین مسئولان هر کدام از این بخش‌ها باید با شناسایی وظایف خود به درستی گام بردارند و برنامه‌ها و وظایفی که ارائه می‌دهند بر پایه مشارکت و توان هر بخش باشد.


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان، همچنین بر لزوم مشاوره توسط یکی از مراکز علمی و دانشگاهی استان همراه با گردآورری اطلاعات تاکید کرد و گفت: تلاش ما این است این طرح به صورت علمی و کار‌شناسی در فرصت تعیین شده به اتمام برسد.


ظهرابی نقش شورای مدیریت یکپارچه در حوزه زاینده رود را مهم دانست و افزود: در این راستا باید برنامه‌های سایر دستگاه‌ها شناسایی و با حمایت دولت، استانداری و استان چهارمحال و بختیاری تقویت و اجرایی شود.


گفتنی است که در این نشست نمایندگان ۱۸ دستگاه و نهاد به بیان دیدگاه‌ها، نظرات کار‌شناسی و برنامه‌های خود در ارتباط با تدوین طرح کنترل کیفی رودخانه زاینده‌رود پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر