صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۵ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳
مدیر فرهنگی سازمان سما در آموزشکده سما مشهد تاکید کرد:

رسالت مدیران فرهنگی؛ سپردن کار به دانشجویان

مدیر فرهنگی سازمان سما در جلسه شورای فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما مشهد بر فعال‌تر شدن تشکل‌های دانشجویی در آموزشکده‌های سما تاکید کرد.
کد خبر : 2424

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، پروین غضنفری که پس از بازدید از یکی از مدارس سما مشهد، در جمع اعضای شورای فرهنگی آموزشکده سما این واحد حضور پیدا کرده بود، با توجه به معضل عدم مشارکت دانشجویان سما در فعالیت‌های فرهنگی گفت: برای‌‌ رها شدن از این معضل، باید رسالت خود را به درستی انجام دهیم. رسالت ما مدیران فرهنگی این است که کار را به دانشجویان بسپاریم و به آنان جهت بدهیم. از آنان حمایت کنیم و کار آنان را رصد کنیم.


مدیر فرهنگی سازمان سما با بیان اینکه در کار فرهنگی هیچ بن بستی وجود ندارد، بر فعال‌تر شدن تشکل‌های دانشجویی در آموزشکده‌های سما تاکید کرد و افزود: برای انجام بهتر کار فرهنگی گروه‌ها و تشکل‌های دانشجویی را فعال‌تر کنید تا خودشان خط قرمز‌ها را تشخیص بدهند و دنبال برنامه سازی فرهنگی بروند.


وی تصریح کرد: اگر قرار است با اجبار و نمره دادن به دانشجویان، آنان را به سمت مشارکت در فعالیت‌های فرهنگی سوق دهیم، بهتر است دفا‌تر فرهنگ را تعطیل کنیم.


مدیر فرهنگی سازمان سما با توجه به اینکه ۴ درصد از شهریه دانشجویان سما به کار فرهنگی اختصاص می‌یابد تاکید کرد: ما موظفیم برای تک تک دانشجویان با سلیقه‌های مختلف، برنامه فرهنگی داشته باشیم و برای انجام کار فرهنگی ممکن است شیوه‌های مختلف داشته باشیم اما هدف همه ما یکی است.


غضنفری، ارائه یک بازتعریف از حوزه فرهنگ را ضروری دانست و در ادامه با مهم شمردن کار مشاوران افزود: مراکز مشاوره را جدی بگیرید چون اگر مشاوران در کنار مدیران فرهنگی قرار بگیرند نتیجه‌اش تعالی فرهنگی است.


در ابتدای این جلسه، سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد با بیان اینکه کار فرهنگی با فعالیت‌های دانشجویی متفاوت است افزود: فعالیت‌های فرهنگی فرهنگ سازی تلقی نمی‌شود بلکه ایجاد نیاز است. فرهنگ سازی یعنی پررنگ کردن کارهای خوب و کم رنگ کردن و یا ندیدن کارهای بد است.


محمود مدرسی تصریح کرد: اگر قرار است ما به مرکز مهارت محور دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شویم باید به کاری که می‌خواهیم انجام دهیم ایمان و اعتقاد کامل داشته باشیم سپس این اعتقاد و باور را به دانشجویان و استادان منتقل کنیم.


وی با توجه به اهمیت داشتن و در عین حال دشواری کار فرهنگی، گفت: اگر کار فرهنگی را در آموزشکده‌ها تعطیل کنیم ممکن است در کار آموزشکده‌ها خللی ایجاد نشود اما ما به هدف خود نرسیده‌ایم.


در این جلسه همچنین حسین مخیران و زهرا حکم آبادی مدیران فرهنگی آموزشکده‌های برادران و خواهران، به بیان مشکلات و مسائلی که در راستای انجام کار فرهنگی در آموزشکده‌های سما وجود دارد پرداختند و پیشنهاداتی در این خصوص ارائه کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر