صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۶ - ۲۶ آذر ۱۳۹۶
سردار سدهی:

نیروی دریایی ارتش قادر به ساخت ناو هواپیمابر است

رئیس دفتر ارتباطات مردمی ستاد کل نیرو‌های مسلح، گفت: نیروی دریایی راهبردی نیرویی است که از منافع ملی کشور در مناطق حیاتی یا حساس دریایی صیانت و حفاظت می‌کند.
کد خبر : 242374

به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی خبرگزاری آنا، سردار عباس سدهی رئیس دفتر ارتباطات مردمی ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم رونمایی از کتاب‌های جدید نداجا اظهار کرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های اخیر در حوزه تدوین و تالیف، قدم‌های بسیار خوبی برداشته است.



وی با بیان اینکه تبیین "راهبردی بودن نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران" از جمله دغدغه‌های مهم است، عنوان کرد: ما باید بدانیم تفاوت نیروی دریایی راهبردی و نیروی دریایی غیرراهبردی چیست.
سردار سدهی با بیان اینکه نیروی دریایی امروز، افتخار نظام اسلامی است و در اقصی نقاط عالم و در عمق اقیانوس ها، حضوری فعال و عملیاتی دارد، تاکید کرد: نیروی دریایی راهبردی نیرویی است که از منافع ملی کشور در مناطق حیاتی یا حساس دریایی صیانت و حفاظت می‌کند.
رئیس دفتر ارتباطات مردمی ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه نکات موجود در این کتاب‌ها در چشم انداز دانش آموختگان نیروی دریایی و درجه داران نداجا بسیار موثر خواهد بود، گفت: امیدوارم به سرعت نکاتی که در کتاب‌های امروز رونمایی شد، مراحل عملیاتی شدن را در نداجا طی کنند.



وی اظهار کرد: در بهمن سال ٨٨ که اعلام شد بناست با حضور فرمانده معظم کل قوا، ناوشکن جماران به یگان‌های دریایی ما الحاق پیدا کند، دشمنان انقلاب و بیگانگان هیاهوی بسیار زیادی به پا کردند؛ می‌گفتند امکان ندارد این ناوشکن (جماران) از جای خودش تکان بخورد. برای آن‌ها رانش جماران غیرقابل باور بود.


سردار سدهی تصریح کرد: ١٥ درصد پایانی پروژه جماران، حقیقتا لطف الهی بود. لطف الهی بود که یک آدم غیرنظامی بیاید و اعلام آمادگی کند که من می‌توانم این کار را انجام دهم.


وی بیان داشت: زحمات امیر سیاری در راه ساخت جماران فراموش شدنی نیست. در زمستان ٨٨ و قبل از الحاق جماران به یگان‌هایی دریایی ارتش، سانحه‌های جدی برای امیر سیاری پیش آمد و ماشین ایشان دو بار در مسیر واژگون شد. اما سرانجام جماران نهایی شد و در ٣٠ بهمن به یگان‌های دریایی ما الحاق پیدا کرد.


رئیس دفتر ارتباطات مردمی ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: آن زمان رسانه‌های بیگانه را رصد می‌کردم. سه روز به شوک فرو رفته بودند.


وی گفت: نیروی دریایی ارتش امروز قادر است ناو‌هایی با طول ٢٠٠ متر بعنی ٢ برابر جماران بسازد. این نیرو همچنین قادر به ساخت ناو هواپیمابر نیز می‌باشد.


سردار سدهی در پایان خاطر نشان کرد: دستیابی به جایگاه امروزی نیروی دریایی دستاوردی بسیار بزرگ است، زیرا پیش از انقلاب تمام امور نظامی ما در اختیار مستشاران آمریکایی بود و حتی آن‌ها در همین هوانیروز ارتش اجازه تعویض روغن موتور هلی‌کوپتر را به ما نمی‌دادند.


انتهای پیام/

ارسال نظر