صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۲ - ۲۵ آذر ۱۳۹۶
مشاور اداره کل فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی و آرایشی سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛

نظارت جدی بر محصولات غذایی وارداتی/ لزوم اطلاع‌رسانی درباره برچسب اصالت کالا

مشاور اداره کل فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: نظارت‌های جدی بر محصولات غذایی وارداتی صورت می‌گیرد و در این موضوع سازمان غذا و دارو به صورت ویژه برنامه دارد.
کد خبر : 242042

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، سعید رضایی به موضوع قاچاق اشاره کرد و گفت: برای مقابله با پدیده شوم قاچاق همه دستگاه‌ها باید با یکدیگر همکاری داشته باشند. سازمان غذا و دارو در مقابله با قاچاق برنامه‌های بسیار خوبی را اجرا کرد که نمونه آن برچسب اصالت کالا بوده است که نیاز به اطلاع‌رسانی و آگاهی وجود دارد. کارشناسان ما در صورت مشاهده محصولات غذایی قاچاق، با آن برخورد جدی می‌کنند.


وی همچنین گفت: سیستم رهگیری و ردیابی یکی از سیستم‌هایی است که باید در جامعه نهادینه شود و این نیاز به آگاهی بخشی دارد. سایت TTAC و چند روش دیگر برای شناسایی کالاهای اصیل از تقلبی و قاچاق است. برچسب اصالت سازمان غذا و دارو به هیچ عنوان قابل تقلب نیست و مورد اعتماد سازمان‌‌های بین المللی است. کالایی که وارد کشور می‌شود اگر برچسب اصالت نداشته باشد کالای تقلبی محسوب می‌شود.


مشاور ارتقا سلامت اداره کل فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: وزارت بهداشت و سایر ارگان‌ها در مورد واردات کالاها کنترل‌های لازم را دارد و بر اساس نیاز جامعه و مردم اجازه واردات به برخی کالاها داده می‌شود.


رضایی در ادامه درباره سوالی در زمینه محصولات تراریخته بیان کرد: تراریخته به عنوان نگرانی محسوب می‌شود و نه خطر. محصولاتی که تراریخته در آن‌ها استفاده شود باید بر روی بسته‌بندی آن محصول درج شود.


وی گفت: پایش و پالایش محصولات غذایی یکی از برنامه‌هایی است که توسط سازمان غذا و دارو در حال اجرا است.


رضایی یادآور شد: محصولاتی که وارد کشور می‌شوند از نظر حلیت توسط مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در آزمایشگاه‌های مجهز و پیشرفته بررسی و آزمایش می‌شوند و بعد از تایید مرکز ملی تحقیقات حلال می‌توانند به عنوان محصولات غذایی حلال وارد کشور شوند.



انتهای پیام/

ارسال نظر