صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۹ - ۲۶ آذر ۱۳۹۶

لوله‌کشی و برق‌کشی آخرین شغل‌هایی که توسط هوش مصنوعی تصاحب می‌شوند

در آینده همه مشاغل انسانی توسط ربات‌ها تسخیر خواهد شد اما لوله‌کش‌ها، برق‌کارها و پرستارها نگران نباشند چون از امنیت شغلی بالایی برخوردارند.
کد خبر : 242031

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از DailyMail، مارتین فورد، نویسنده آمریکایی که کتاب‌ها وی در زمینه ربات از پرفروش‌ترین‌هاست، هشدار داد که در آینده نزدیک انسان‌ها قادر به رقابت با ربات‌ها در بازار شغلی نخواهند بود.


این هشدار در حالی منتشر شد که تام واتسون، رهبر حزب کارگر انگلستان، اعلام کرده بود که ظهور ربات‌ها می‌تواند منجر به اتفاقات خوبی برای انگلیسی‌ها شود چرا که مخلوقات هوش مصنوعی می‌توانند کارهای خسته‌کننده و معمولی را انجام بدهند.


اما فورد که به‌تازگی آخرین کتاب خود درباره تسخیر ربات‌ها به نام «فناوری و تهدید آینده شغلی» منتشر کرده است، هشدار می‌دهد که انسان‌ها نباید از انقلاب هوش مصنوعی و ظهور ربات‌ها خوشحال باشند.


فورد معتقد است که در آینده نزدیک بسیاری از شغل‌های انسانی توسط ربات‌ها ربوده خواهد شد. وی در این باره گفت: «شغل‌هایی که نیاز به مهارت‌های فراوانی دارند و نیاز به هماهنگی چشم و دست دارند از جمله شغل‌هایی هستند که هوش مصنوعی قادر به تسخیر آنها نیست؛ برای مثال کارهایی مثل لوله‌کشی و بر‌ق‌کاری».


فورد همچنین معتقد است که هوش مصنوعی توانایی تصاحب شغل پرستاری از انسان‌ها را ندارد چرا که این کار نیاز به همدردی و مراقبت دارد.


این در حالی است که رهبر حرب کارگر انگلستان اخیرا بیان کرده بود: «نوشته‌های زیادی درباره تاثیرات تکنولوژی بر زندگی انسان، تغییرات ناشی از آن و پادآرمانی که پس از تسخیر دنیا توسط ربات‌های هوشمند با آن مواجه خواهیم شد، منتشر شده است. گاهی اوقات حس می‌شود که در حال آماده شدن برای جهانی هستیم که در آن به جای تلاش و کوشش سخت انسان‌ها هوش مصنوعی، الگوریتم و اتوماسیون همه جنبه‌های جامعه و اقتصاد ما را شکل می‌دهند».


وی در ادامه افزود: «شاید چشم‌انداز ترسناکی به نظر برسد اما نیازی نیست که از آن بترسیم. می‌توانیم به ماشین‌های قرن بیست و یکم اجازه دهیم تا کارهای خسته‌کننده و معمولی انسان‌ها را انجام بدهند».


مترجم: هانا حیدری



انتهای پیام/

ارسال نظر