شورای عالی استانها باید با نهادهای تاثیرگذار تعامل کند
صاحب شریفی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه اقدامات انجام شده در شورای عالی استانها تا به امروز مناسب نبوده است، اظهار کرد: عملکرد این شورا تاکنون نمره قبولی نمیگیرد، بنابراین در این دوره به همت اعضا باید فکری کنیم تا با نهادهای تاثیرگذار ارتباط موثر برقرار شود.
نماینده استان مازندران در شورای عالی استانها با بیان اینکه کمیسیونهایی که در شورا تشکیل میشود نباید فرمایشی باشند، عنوان کرد: اعضا و هیات رئیسه شورا باید حضورشان در این نهاد را جدی بگیرند و از اختیاراتی که به موجب قانون به آنها تنفیذ شده به خوبی استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیتهای قانونی شورا باید فعال شود، تصریح کرد: نکته قابل تامل نحوه برقراری تعامل این شورا با دولت و مجلس شورای اسلامی است، در روابط درون شورایی هم باید بازنگری صورت گیرد تا عملکرد گذشته اصلاح شود.
شریفی با اشاره به لایحههایی که تا به امروز اجرایی نشدهاند، اضافه کرد: تمام تلاش شورای جدید این است که این لایحهها بررسی و به مرحله اجرا برسد.
نماینده استان مازندران در شورای عالی استانها با اشاره به میزان تاثیرگذاری تعامل ریاست این شورا با دولت در عملکرد آنها گفت: بخشی از کار به تعاملات و ارتباطات سیاسی برمیگردد، هر چه این تعاملات تقویت شود طرفین سود بیشتری خواهند برد.
وی با اشاره به ویژگیهای مد نظر برای انتخاب رئیس شورای عالی استانها توضیح داد: وقتی با مجموعهای روبهرو هستیم که به هر دلیلی نتوانسته از اختیارات خود به خوبی استفاده کند، این کار را برای انتخاب رئیس شورای عالی استانها سختتر میکند.
شریفی ادامه داد: به نظر میرسد بحث ریاست در شورای عالی استانها در دوره گذشته برای پر کردن بخش رزومه مورد استفاده قرار گرفته بود، راضی نگه داشتن برخی از افراد یا جریانها نباید مدنظر نظر اعضا و ریاست شورا باشد. این شورا به عنوان یک نهاد دموکراتیک در کشور میتواند از افتخارات در عرصه بینالمللی باشد.
انتهای پیام/